Γιατί η Μπέττυ Μαγγίρα άφησε «αλάλου» τη Φαίη Σκορδά (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 24 Ιανουαρίου 2019 19:13
Γιατί η Μπέττυ Μαγγίρα άφησε "αλάλου" τη Φαίη Σκορδά (βίντεο)

Είναι σέξι κι όποιος αντέξει. Ο σύζυγός της, δε, Δημήτρης Μάζης την λατρεύει. Η ίδια έχει τρελή αυτοπεποίθηση. Και το δείχνει. Και με το χιούμορ της. Με το στόμα ανοιχτό άφησε η Μπέττυ Μαγγίρα τη Φαίη Σκορδά όταν εκείνη την ρώτησε ποια είναι η αντίδραση της στα μηνύματα που στέλνουν στον σύζυγο της οι θαυμάστριες του, αλλά και πώς αντιδρά εκείνη.

«Στέλνουν στον σύζυγό μου γυμνές φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα, είναι ακάθεκτες. Άμα νομίζουν ότι θα λιμπιστεί αυτό, εγώ τι να πω; Στην αρχή εκνευριζόμουν. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, έχω εμπιστοσύνη, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και επικοινωνία. Πιστεύεις ότι αν θέλει να κάνει κάτι ο άντρας, δεν θα το κάνει;», είπε η κούκλα ηθοποιός, στα 43 της παρακάλω και πρόσθεσε

«Μία φορά απάντησα, είχα γίνει πολύ έξαλλη! Πήρα το κινητό και απάντησα ως η γυναίκα του. Είχε γράψει μία ότι «αυτός που διάλεξε τη φωτογραφία και την έβαλε στο προφίλ σου, δεν πρέπει να σε αγαπάει». Κι εγώ της είπα: «εγώ τη διάλεξα. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Θες να την αλλάξω»;»

 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT