«Χτυποκάρδια στο Mπέβερλι Χιλς»-reboot: επιστρέφει το θρυλικό σίριαλ με τους ίδιους πρωταγωνιστές (teaser)

Δημοσιεύθηκε: 01/03/2019 19:00
"Χτυποκάρδια στο Mπέβερλι Χιλς"-reboot: επιστρέφει το θρυλικό σίριαλ με τους ίδιους πρωταγωνιστές (teaser)

Ε, λοιπόν, αυτά είναι τα πιο fun νέα για όσους ήταν έφηβοι ή εν πάση περιπτώσει νεαροί ενήλικες στα τέλη των 80s, αρχές 90s. Tότε μεσουρανούσε όπου κι αν παιζόταν το αμερικάνικο σίριαλ «Beverly Hills 90210», που στα ελληνικά αποκαλούσαμε «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Τι έκαναν οι πρωταγωνιστές μετά το φινάλε του σίριαλ

Τώρα, όπως μαθαίνουμε, έπειτα από απουσία δεκαετιών επιστρέφει και δη με το ίδιο καστ. Μπρέντα, Μπράντον, Κέλι -όλοι τους κάτι έως… τίποτα έκαναν έκτοτε ως ηθοποιοί. Η Shannen Doherty (Μπρέντα) συμμετείχε σε σοφτ πορνό και δευτεροκλασάτα θριλεράκια, ο Luke Perry που έκανε τον «μάγκα» του σίριαλ και φίλο της Κέλι (Jenny Gartjh) επίσης σε τηλεοπτικές, κατά κύριο λόγο, σαχλαμαρίτσες, όπου πάλι έπαιζε τον ροκά, μποέμ κλπ. Μια απ’ τα ίδια και για τους υπόλοιπους πλην της Tori Spelling (Ντόνα), που καθόσον κόρη του μεγαλοπαραγωγού της αμερικάνικης τηλεόρασης με το «βαρύ» επώνυμο έπαιξε σε μερικές ταινίες παραπάνω. Χωρίς να διακριθεί, εννοείται. Σιγά το ταλέντο κιόλας. Όσο για τον Μπράντον (Jason Priestley). τηλεταινίες και ελάχιστα, μη γνωστά κινηματογραφικά φιλμ.

Το reboot

Στο στόρι: η Doherty δεν έχει ανακοινώσει αν θα συμμετέχει και όσο για την πλοκή αφορά τη συνάντησή τους 19 χρόνια μετά. Οι πρωταγωνιστές συζητούν τι έχουν κάνει στη ζωή τους κλπ. κλπ. κλπ. Η σειρά θα βγει σε δεκαέξι επεισόδια, που αναμένεται να κάνουν πάταγο.

Εγκεφαλικό

Τα δυσάρεστα νέα αναφορικά με τον Luke Perry: κάπου πήρε το μάτι μου ότι έπαθε εγκεφαλικό. Bαρύ μάλιστα και ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αρχικά -προτού διαβάσω ενδελεχώς το ρεπορτάζ- νόμιζα ότι ήταν μέρος του σεναρίου του reboot του σίριαλ. Φευ. Η αλήθεια είναι πως όντως βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αφετέρου, όπως τόνισε ο μάνατζερ του Καλιφορνέζου ηθοποιού, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει σε όλα τα επεισόδια του σίριαλ, καθώς πρωταγωνιστεί σε μία άλλη, δημοφιλή στην Αμερική σειρά, το «Riverdale». Συμπλήρωσε, όμως, πως θα κάνει τ’ αδύνατα δυνατά προκειμένου να συμμετάσχει σε όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια του «Μπέβερλι Χιλς».

TIP

Και βέβαια εδώ να υποσημειώσουμε ότι πρόκειται για ειρωνεία της τύχης ότι το ίδιο 24ωρο (προχθές το βράδυ) που ανακοινώθηκε απ’ τη Fox το follow-up του σίριαλ, ξεκίνησε να υφίσταται τέτοια περιπέτεια με την υγεία του ο άνθρωπος. Περαστικά.

Ντονατέλλα Αδάμου

https://www.youtube.com/watch?v=OdEKOwvldZ4

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.