Δες το μήνυμα του συντρόφου της Britney Spears για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο

9 Απριλίου 2019 01:00

Ότι η Britney Spears αυτόν τον καιρό είναι έγκλειστη σε ίδρυμα ψυχικής υγείας είναι γνωστό.

Η ψυχολογική κατάσταση της σταρ είναι τραγική,  μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της, με τον οποίο έχουν πολύ στενή σχέση.Όμως, όλο αυτό το δράμα δεν το περνάει μόνη της.

Ο σύντροφος της, Sam Asghari, βρίσκεται  στο πλευρό της όλους αυτούς τους μήνες. Μάλιστα, θέλησε να υποστηρίξει και δημόσια την επιλογή της συντρόφου του να μπει σε ψυχιατρική κλινική προκειμένου να βοηθήσει τον εαυτό της. Γι’ αυτό σε ένα Insta Story στον λογαριασμό του έγραψε: «Δεν είναι αδυναμία, είναι ένα σημάδι απόλυτης δύναμης, οι άνθρωποι θα έπρεπε μόνο να εμπνέονται από αυτό, τουλάχιστον εμένα με εμπνέει».

Μπράβο του. Γιατί η αληθινή αγάπη περισσότερο στις δυσκολίες -κυρίως μάλλον στις δυσκολίες- παρά στις χαρές αποδεικνύεται.

ΤΙP

Οι Los Angeles Times αναφέρουν ότι η 37χρονη σταρ θα παραμείνει στη μονάδα για 30 μέρες προκειμένου να αντιμετωπίσει το άγχος που της προκάλεσαν τα προβλήματα υγείας του πατέρα της.  Επιπλέον, πηγές αναφέρουν στο Variety, το TMZ και το People ότι η Spears λαμβάνει φροντίδα ψυχικής υγείας.

britney