Είναι πολλά τα λεφτά Αλέξη: Πόσα πήρε ο Γεωργούλης για τον “Εραστή δυτικών προαστίων”

26 Μαρτίου 2019 15:00

Ο κόσμος τον έμαθε ευρέως απ’ το θρυλικό πια σίριαλ του Mega «Είσαι το ταίρι μου». Έκτοτε, ο Αλέξης Γεωργούλης χρίστηκε “ζεν πρεμιέ” των 90s κι έγινε περιζήτητος επαγγελματικά. Αποτέλεσμα, ήταν να εκτοξευθεί το κασέ του. Ο ίδιος, καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, παραδέχτηκε ότι στη σειρά που ακολούθησε, στον “Εραστή δυτικών προαστίων”, πήρε πάρα πολλά χρήματα.

Πληρώθηκε τετραπλάσια απ’ ό,τι στην προηγούμενη δουλειά του

“Η επιτυχία άλλαξε πολλά πράγματα, κυρίως σε μηδενικά”, είπε και διευκρίνισε: “Μπήκαν πολλά μηδενικά στο κασέ. Είθισται στην Ελλάδα, όταν δουλεύεις στην αρχή, καμιά φορά να «πληρώνεις» και αν κάνεις επιτυχία, μετά αρχίζουν και σε πληρώνουν και αυτό το νούμερο αρχίζει και μεγαλώνει. Στο «Εραστής δυτικών προαστίων» ήταν τέσσερις πέντε φορές πάνω από την προηγούμενη δουλειά μου”.

TIP

Με γρήγορους υπολογισμούς, δεδομένου ότι ήταν στο ξεκίνημά του στο “Είσαι το ταίρι μου” και τότε το κασέ ήταν γύρω στα 3,000 χιλιάρικα το επεισόδιο για τους νέους και γύρω στα 7.000-10.000 για τους πρωταγωνιστές και δεδομένου ότι αυτομάτως, μετά τη σειρά λατρεύτηκε απ’ τις γυναίκες, πρέπει να έπαιρνε το λιγότερο γύρω στα 40.000-45.000 χιλιάρικα. Και μπορεί να μιλάμε και για ακόμα περισσότερα. Είναι, όντως, πολλά τα λεφτά Αλέξη.