Χριστίνα Παππά: «Ξέρω πώς είναι να είσαι ερωτευμένος και ειλικρινά μου λείπει πολύ. Είμαι 4 χρόνια μόνη μου»

Δημοσιεύθηκε: 27/05/2020 13:00
Χριστίνα Παππά: «Ξέρω πώς είναι να είσαι ερωτευμένος και ειλικρινά μου λείπει πολύ. Είμαι 4 χρόνια μόνη μου»

Η Χριστίνα Παππά που τα τελευταία χρόνια είχε εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επανήλθε μέσα από το J2US. H ηθοποιός μίλησε για την κρίση πανικού που πέρασε στο τέλος της καραντίνας, για τον έρωτα και το φλερτ στη ζωή της, αλλά και σε μια ατάκα-φωτιά όταν χαρακτήρισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «αφελή».
«Προς το τέλος της καραντίνας με έπιασε κρίση πανικού. Υποφέρω ακόμα, τρέχω στα νοσοκομεία. Έχω κάνει ό,τι εξέταση θέλεις σε πνευμονολόγο, καρδιολόγο και δυστυχώς και σε ψυχολόγο πήγα. Νιώθω ότι κόβεται η αναπνοή μου και ότι μένω. Την πρώτη φορά που με έπιασε ξαφνικά, ήταν όταν ήμουν μέσα στο J2US. Επειδή εγώ είμαι άνθρωπος που φοβάμαι, είχαν πει για τους κλειστούς χώρους και τα aircondition και φοβήθηκα. Ταλαιπωρήθηκα, νόμιζα ότι πεθαίνω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, η οποία αναφέρθηκε και στην περιβόητη δήλωσή της πως είχε συμφωνία να φύγει από το J2US εξηγώντας ότι δεν αφορούσε συγκεκριμένο επεισόδιο.
«Δεν είχα κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη να είμαι για παραπάνω επεισόδια στο J2US, είχα πει ότι δεν θέλω να συμμετέχω παραπάνω, γιατί αυτό έγινε πριν από τον κορονοϊό και εγώ έπρεπε να φύγω να πάω στη Μύκονο. Δεν υπήρχε συμφωνία ότι θα με κρατούσε “X” επεισόδια. Θα πάω εγώ εις βάρος άλλων συμπαικτών να πω να με κρατήσετε; Χριστίνα με λένε εμένα, όχι με άλλα ονόματα», είπε συγκεκριμένα η επιχειρηματίας.
Επιπλέον, η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε και στο χαρακτηρισμό «αφελής» που απέδωσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εξηγώντας πως δεν υπήρξε κακή πρόθεση και πως σε σχέση με παλαιότερη παρεξήγηση μεταξύ τους τα έχουν βρει.
«Ξέρω πως είναι να είσαι ερωτευμένος και ειλικρινά μου λείπει πολύ. Είμαι 4 χρόνια μόνη μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω βγει κανένα ραντεβού», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT