Η fun είδηση της μέρας: τι κάνει ο αστακός στο κεφάλι της Lady Gaga (φωτογραφικό υλικό)

23 Νοεμβρίου 2018 13:33

Προτάσσει την εξτραβαγκάντζα. Με όλους τους τρόπους και απ’ την πρώτη στιγμή που «ξεπήδησε» στην παγκόσμια showbiz. Ο λόγος για τη Lady Gaga, που αυτή τη φορά εμφανίστηκε με metallic αστακό επί κεφαλής! 

Ποιος είναι υπαίτιος γι’ αυτό; Μα ο Herman Sun: εμπνέεται από τους αστακούς και άλλα θαλάσσια είδη,που «μετατρέπει» σε άκρως εντυπωσιακά μπιζού. Η Lady Gaga, λοιπόν, εμφανίστηκε με τον μπριγιαντένιο αστακό του Herman στο κεφάλι (κάτι σαν «στέκα»), λίγο πριν τον… αντικαταστήσει με ένα μικρό, καταπράσινο, γεμάτο κόκκινες μπάλες, χριστουγεννιάτικο δέντρο, λέει το ρεπορτάζ.

 

Η νέα γενιά σχεδιαστών κοσμημάτων, επαγγελματίες οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στην Ελλάδα, σχεδιάζουν «ιδιαίτερα» μπιζού. Ακριβώς όπως και η Josanne Mark, η οποία δημιουργεί one-of-a-kind κομμάτια, τα οποία μοιάζουν με μικρά γλυπτά. Τα βραχιόλια της σε γεωμετρικά σχέδια είναι εξαιρετικά. Η σχεδιάστρια έχει ως μόνιμο τόπο κατοικίας την Καραϊβική. Η Κέιτι Πέρι και η Ρίτα Όρα, είναι φανατικές πελάτισσές της… Αν τώρα θέλουμε να επιστρέψουμε σε κάτι κλασικό, ο οίκος Chaumet προτείνει υπέροχα δαχτυλίδια με μπριγιάν, ακουαμαρίνες και ρουμπίνια. Η διαφήμιση, όπου τα χέρια σηκώνονται για να πιάσουν την ανθοδέσμη, είναι εξαιρετική…