Δείτε την αλλαγή στην εικόνα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Δημοσιεύθηκε: 07/08/2019 10:05
Δείτε την αλλαγή στην εικόνα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Σε μία διαφήμιση βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σκεπτικό γιατί ο κομμωτής του του προτείνει να ξυρίσει τα γένια και να αποκτήσει πιο νεανική εμφάνιση. Στην πραγματικότητα όμως ο ηθοποιός δεν το σκέφτηκε καθόλου και πραγματοποίησε αυτή την αλλαγή…
Λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές του διακοπές αποφάσισε μετά από πολύ καιρό να ξυρίσει το μούσι του και γύρισε το χρόνο πίσω στην εποχή που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υποκριτικής.
«Καλό καλοκαίρι! Παραστάσεις, τέλος. Πρόβες, τέλος. Γυρίσματα, τέλος. Μούσια, τέλος. Καλό καλοκαίρι!» σημείωσε χαρακτηριστικά o Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Ιnstagram.
O ηθοποιός παίρνει την ξυριστική μηχανή… με γενναιότητα και αποχαιρετά το μούσι του.
Οι διαδικτυακοί του φίλοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό αυτή την αλλαγή μιας και είναι εμφανές ότι έχει την ίδια εικόνα με εκείνη που είχε όταν έπαιζε στη σειρά «Λόγω τιμής» πριν από 20 χρόνια.
Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

🎼 Χαμηλή πτήση 🏍 Πάρε μία δυνατή μοτοσυκλέτα πάρε αν θες και το κορίτσι σου μαζί κι όλα αυτά που σου τη σπάνε ξέχασέ τα όσοι το `καναν δεν ήταν χαζοί Είναι όμορφο να τρέχεις στα λιβάδια κι από λόφους να περνάς τα δειλινά ν’ αντικρίζεις πόλεις άγνωστες τα βράδια και να μη σταματάς πουθενά Όλα αυτά που θα σου πω, να τα θυμάσαι σου μιλάει κάποιος που γνώρισε πολλά κι όταν γέρνει στις στροφές, μην το φοβάσαι, το κορίτσι σου κρατιέται καλά Είναι όμορφο να τρέχεις σ’ άδειους δρόμους και τριγύρω σου να βλέπεις τα βουνά μακριά από συνθήματα και νόμους και να μη σταματάς πουθενά #loukianoskilaidonis #πάρεκαιτοκράνοσσουφυσικά #bmwmotorradhellas

A post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) on

View this post on Instagram

Ημερολόγιο καταστρώματος 2019

A post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) on