Δέσποινα Βανδή VS Αλέξη Τσίπρα: Όσα είπε το Δεσποινάκι (και συζητήθηκαν δεόντως)

19 Νοεμβρίου 2018 15:16

«Δεν πίστεψα τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις του», είπε ευθέως η Δέσποινα Βανδή αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα έλεγε προεκλογικά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να σχολιάσει το πολιτικό γίγνεσθαι στη χώρα μας. Ακολούθως, σχετικό απόσπασμα απ’ τη συνέντευξη:

Και από πολιτική;

«Όλα τα λάθη άρχισαν από τους γονείς μας, τις σπατάλες και την ασυδοσία μας. Τότε, την εποχή των παχιών αγελάδων, όταν κατέβηκα στην Αθήνα βρέθηκα σε μια πόλη που ποτέ δεν κοιμόταν, όπου όλοι σουλατσάριζαν παντού, τότε ήμασταν “καλεσμένοι” σε ένα ατελείωτο πάρτι. Τώρα, λοιπόν, ήρθε ο λογαριασμός. Τώρα πρέπει να πληρώσουμε τα γλέντια».

Με αρχηγό τον Τσίπρα;

«Προσωπικά ποτέ δεν πίστεψα στις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις του. Όχι γιατί δεν ήθελα, αλλά γιατί δεν πείστηκα. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι κανείς δεν με έχει πείσει για την ικανότητα και την αληθινή επιθυμία του να μας βγάλει από αυτό το αδιέξοδο. Παράδειγμα; Η γλώσσα, ο λόγος που χρησιμοποιούν. Θα το πω αλλιώς. Γιατί κανείς απ’ αυτούς δεν μιλάει σαν κανονικός άνθρωπος; Γιατί;».

Όσο για τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη;

«Να είσαι βέβαιος. Με τον Ντέμη δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Θα μαλώνουμε φυσικά. Αλλά ποτέ δεν θα χωρίσουμε. Άλλωστε, αν δεν μαλώναμε θα είχαμε πεθάνει από πλήξη», είπε -και έκλεισε τα στόματα των φαρμακόγλωσσων- η τραγουδίστρια. Μια χαρά.