Διακοπή -προσωρινή- της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δημοσιεύθηκε: 28 Φεβρουαρίου 2019 10:30
Διακοπή -προσωρινή- της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Άρχισε τις «καμπάνες» το ΕΣΡ και αυτή τη φορά χτύπησαν και για τη Ζήνα Κουτσελίνη. Στο διά ταύτα. Την προσωρινή διακοπή της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» με την Ζήνα Κουτσελίνη, αποφάσισε το ΕΣΡ, επιβάλλοντας μάλιστα και πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

Πότε δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή του Star και γιατί

Η διακοπή της προβολής αφορά στις 19, 20 και 21 Μαρτίου και είναι η πρώτη φορά που το ΕΣΡ αποφασίζει την προσωρινή διακοπή κάποιας εκπομπής. Ο λόγος που το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι ο τρόπος που η συγκεκριμένη εκπομπή παρουσίασε την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, κάνοντας λόγο για προσβολή μνήμης τεθνεώτος και προστασία ανηλίκων και ποιότητα προγράμματος. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής είχε προβάλει βίντεο κατά το οποίο άνδρες του Λιμενικού έβγαζαν από την θάλασσα το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Epsilon και ΣΚΑΪ την πληρώνουν επίσης

Επίσης, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 120.000 ευρώ στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» που προβάλλονταν από το τηλεοπτικό κανάλι «Epsilon». Το πρόστιμο έχει να κάνει με σειρά παραβάσεων της εκπομπής για το 2016.

Τέλος, το ΕΣΡ επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» για τον τρόπο μετάδοσης των γεγονότων σχετικά με τη σύλληψη του πρώην προέδρου του «Ερρίκος Ντυνάν», Α. Μαρτίνη.