Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου αρέσει η ταχύτητα! Έχω πάει το αυτοκίνητο πάνω από 300»

12 Νοεμβρίου 2020 22:00

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το  μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop Up» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει την παραγωγή «βασιλικών» νυφικών, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας γιατί επιτέλους ένα όνειρό μου πραγματοποιείται και αυτό είναι τα υπέροχα βασιλικά νυφικά, τα οποία με πολλή αγάπη και πολύ κόπο κατάφερα επιτέλους να κάνω παραγωγή. Με την… Άρτα και τα Γιάννενα πάνω! Με κορώνες βασιλικές, με πέπλο μακρύ, με ουρές στα δέκα μέτρα. Είπα ή θα γίνω νεκροθάφτης ή θα ντύνω νύφες». Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έκρυψε πως το νέο της επαγγελματικό βήμα το εμπνεύστηκε από τον μεγάλο έρωτα που βιώνει αυτήν την περίοδο στη ζωή της, για τον οποίο όμως δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Δεν θέλω πλέον να μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί υπάρχει πολύ… κακό μάτι. Θα προτιμούσα ότι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή να το κρατώ για μένα.»

Η ίδια επίσης αποκάλυψε πως εκτός από την παραγωγή νυφικών θα ασχοληθεί και με τις εισαγωγές αυτοκινήτων από τη Γερμανία, ένα επάγγελμα που της είναι γνώριμο αφού το έκανε και παλιότερα .«Παλαιότερα έκανα εισαγωγές αυτοκινήτων από τη Γερμανία και τώρα σκέφτομαι να το κάνω ξανά. Μου αρέσει πολύ η ταχύτητα και στη Γερμανία, στις autobahn, δεν υπάρχει όριο, μπορείς να πας όσο θέλεις. Έχω πάει και με 300 κάτι… Δεν φοβάμαι, μου αρέσει, το αγαπάω»