Διονύσης Σχοινάς-Καίτη Γαρμπή: έχουν χωρίσει, τελικά; Τι δηλώνει ο τραγουδιστής

19 Νοεμβρίου 2018 22:03

Oι δημοσιογράφοι τούς έχουν χωρίσει και ουκ ολίγες φορές τα χρόνια που είναι μαζί. Τελικά, τι ισχύει στην περίπτωση των Καίτη Γαρμπή-Διονύση Σχοινά; Το λέμε αυτό γιατί όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά. Είναι έτσι ή μήπως κάποιοι είναι (απλούστερα) κακοήθεις; 

Ο τραγουδιστής εξήγησε on camera:  «Ο χωρισμός ήταν προτού παντρευτούμε, όχι όταν παντρευτήκαμε. Εμείς με την Καίτη ήμασταν μαζί το ΄93-’94, χωρίσαμε και βρεθήκαμε μετά από δύο χρόνια και παντρευτήκαμε αλλά δεν υπήρχε χωρισμός έτσι όπως το γράψανε, γιατί το βγάλανε ότι είναι χωρισμός μέσα στο γάμο. Ποτέ δεν υπήρξε χωρισμός μέσα στο γάμο, ήταν πριν παντρευτούμε», ξεκαθάρισε συνεχίζοντας:  «Γελάμε πια, γελάμε πάρα πολύ. Και πρέπει να γελάει και ο κόσμος με τα δημοσιεύματα ότι χωρίζω με την Καίτη». Πιο απλά γίνεται; Ό(οοχι), δεν γίνεται.

Εδώ να πούμε, βέβαια, ότι όπως σε όλες τις σχέσεις και ειδικά τις μακρόχρονες, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως έρχεται το τέλος. Οι ρήξεις δεν είναι απαραίτητα οριστικές, όσο κι αν το θέλουν οι φαρμακόγλωσσες. Understood?