Δώρος Παναγίδης: Μπελάδες για τον πρώην παίκτη του «Power of love» – Το κορονοπάρτι στην Λεμεσό εν μέσω πανδημίας

23 Μαρτίου 2021 15:30

Μεγάλο θόρυβο έχει προκαλέσει στην Κύπρο η συμπεριφορά του πρώην παίκτη του Power of love, Δώρου Παναγίδη.

Ο Δώρος ανέβασε το βράδυ του Σαββάτου, 20 Μαρτίου, στον λογαριασμό του βίντεο όπου φαίνεται να διασκεδάζουν και να χορεύουν πολλά άτομα μαζί σε ταβέρνα.

Παρά τις απαγορεύσεις και τα διατάγματα που ισχύουν στη Μεγαλόνησο για τον κορονοϊό.

Όπως ήταν φυσικό, η Αστυνομία Κύπρου ανέλαβε δράση και μοίρασε πρόστιμα τόσο στους ιδιοκτήτες, μιας και δεν υπήρχαν σχετικές άδειες, αλλά και στους θαμώνες που δεν τηρούσαν τα μέτρα.

Ο Παναγίδης έδωσε εξηγήσεις στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου όπου μεταξύ άλλων κατηγόρησε ορισμένους δημοσιογράφους για τον τρόπο που παρουσίασαν το θέμα.

Όπως είπε, ο ίδιος δεν σηκώθηκε καν να χορέψει -διότι είναι ντροπαλός- αλλά δικαιολόγησε απόλυτα όσους το έκαναν καθώς όπως είπε ο κόσμος θέλει να ξεσκάσει.

Επίσης εξήγησε ότι ο ίδιος και η παρέα του ήταν μόνο 4 άτομα, εντός δηλαδή των διατάξεων του νόμου.

Τόνισε δε ιδιαίτερα ότι ο μαγαζάτορας και το προσωπικό έκαναν διαρκώς παρατηρήσεις στους θαμώνες να μην σηκώνονται και να τηρούν τα μέτρα.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ξέχωρα από τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στο μαγαζί και στους θαμώνες, ο ίδιος πήρε πρόστιμο διότι στον έλεγχο αποδείχτηκε ότι δεν είχε στείλει το κατάλληλο sms για να είναι έξω.