Είδηση βόμβα! Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Δημοσιεύθηκε: 22 Ιανουαρίου 2021 10:18
Είδηση βόμβα! Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη  Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Σοκ προκαλεί το εξώφυλλο της εφημερίδας Espresso με την είδηση ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Οι δύο παρουσιαστές κάτω Από άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους.

Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαίρη Συνατσάκη διατηρούν μία εξαιρετική φιλική σχέση. Η Μαίρη Συνατσάκη πρόσφατα ειχε χωρίσει από μία μακροχρόνια σχέση.

Από την άλλη ο Νίκος Μουτσινάς αρκετές φορές είχε εκφράζει την επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί και το σύμφωνο συμβίωσης ανοίγει τον δρόμο για αυτό. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός κατά το παρελθόν είχε δηλώσει:

«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς»

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.