Είναι η δεν είναι, τελικά, ακόμα μαζί η Αλεξανδράκη με τον Μηλιώνη; Τι λέει το hot μοντέλο

Δημοσιεύθηκε: 03/07/2019 15:00
Είναι η δεν είναι, τελικά, ακόμα μαζί η Αλεξανδράκη με τον Μηλιώνη; Τι λέει το hot μοντέλο

Άστατο καλοκαίρι, έχουμε κι ανάδρομο Ερμή οσονούπω κι άλλοι χωρίζουν, άλλοι παντρεύονται. Είναι και επανασυνδέσεις στο μενού. Σε αυτό το -άστατο, όπως κι αν το δεις- πλαίσιο η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το τιμ της μάς ενημέρωσαν πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν είναι πια με τον Δημήτρη Μηλιώνη, πως έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο από το Instagram, ενώ διέγραψαν και όλες τις κοινές φωτογραφίες τους.

Αφορμή για να ξεσπάσει όλη αυτή η παραφιλολογία ήταν οι δηλώσεις που έκανε το μοντέλο στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου, που πραγματοποιήθηκε στον Κήπο Μουσών του Νομισματικού Μουσείου, όπου περπάτησε στο catwalk και έκλεψε τις εντυπώσεις. «Είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει…» ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος, με τη Δήμητρα να τη διακόπτει λέγοντας: «Πάμε στις επόμενες ερωτήσεις. Αυτή τη στιγμή φοράω το χρώμα που ταιριάζει σε εμένα… μαύρα».

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πώς δεν ισχύει, καθώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη το διέψευσε κατηγορηματικά, πριν από λίγα λεπτά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Συγκεκριμένα, το μοντέλο έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται. Απλά κουράστηκα να ακούω πότε θα βάλω νυφικό και πότε θα κάνω παιδί. Λες και ζούμε το 1850. Δεν θέλω να ασχοληθεί κανένας με την προσωπική της ζωή ξανά για αυτό είπα στη δημοσιογράφο “πάμε παρακάτω στις ερωτήσεις”. Αρκετά σαπουνόπερα έγινε όλο αυτό».

Μάλιστα.