Ειρήνη Καραγεώργη: Η εγκυμοσύνη στην εφηβεία και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στις «8 λέξεις»

22 Σεπτεμβρίου 2019 13:10

Καραγεώργη

Η Ειρήνη Καραγεώργη είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Ποια όμως είναι η απίστευτη ιστορία που κρύβει στο παρελθόν της; Η νεαρή πρωταγωνίστρια διηγήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» την ιστορία της ζωής της. Συγκεκριμένα, ότι στα 16 της χρόνια έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, έχοντας στο πλευρό της όλη την οικογένεια της. «Από την οικογένειά μου είχα μεγάλη στήριξη. Αρχικά, είχε πάει η μαμά μου στο σχολείο για να ενημερώσει για την κατάστασή μου. Μία μεγάλη ομάδα καθηγητών και του διευθυντή ήταν εντάξει με αυτό το θέμα, ενώ μία άλλη ομάδα δεν συμφωνούσε με αυτό που έκανα. Και το ένιωθα. Περίμενα κάτι άλλο… Όμως και στην πορεία είχα βιώσει διάφορα και λίγο ρατσιστικά… Μετά το συνήθισα όλο αυτό» ανέφερε και συνέχισε καθώς στα 17 της θέλησε να συνεχίσει τη ζωή της και έτσι δεν άργησε να γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Ωστόσο, το αγόρι της την εγκατέλειψε και έτσι χρειάστηκε να κρατά τον διπλό ρόλο, δηλαδή μητέρας και πατέρα: «Εκείνη η περίοδος ήταν από τις πιο δύσκολες, όπου σκέφτεσαι ότι αν χρειαστεί μπορεί να μεγαλώσεις και μόνη σου αυτό το παιδί. Όταν γέννησα έκλαψα πολλές φορές πάνω από την κούνια της, ένιωθα ότι αυτό που κάνω δεν ήταν αρκετό γι’ αυτήν και ότι θα έπρεπε να είμαι και μπαμπάς και μαμά μαζί. Τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι, ένας είναι ο μπαμπάς μία είναι η μαμά».
Μίλησε όμως και για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου: «Χάρη στον Αντρέα, η μεγάλη μου κόρη κάνει και την τηλεοπτική μου κόρη. Στην αρχή το σκεφτόμουν, είπαμε πάμε να το δοκιμάσουμε και τελικά πέτυχε. Πολλές φορές την έχω μαζί μου στο γύρισμα και καταλαβαίνει κι αυτή τη δουλειά μου.
Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι ήταν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν το πίστευα κιόλας για τον εαυτό μου. Το κατάλαβα όταν μας έστειλαν τα επεισόδια. Είναι μεγάλη ευλογία αυτό που μου συμβαίνει. Όπως είναι και μεγάλη ευθύνη».