«Έκανα στην Σοφιάνα όλα τα looks και δεν πήρα φράγκο τσακιστό!»

Δημοσιεύθηκε: 8 Οκτωβρίου 2020 16:00
«Έκανα στην Σοφιάνα όλα τα looks και δεν πήρα φράγκο τσακιστό!»

Η στυλίστρια Ναντίν Ανζαουϊ μίλησε στο Πρωινό και αποκάλυψε ότι κάποιες παίκτριες του My Style Rocks της χρωστάνε χρήματα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στο My style rocks το 80% έχει στυλίστα. Έχω κάνει styling σε παίκτριες του πρώτου, του δεύτερου και του τρίτου κύκλου. Τα κορίτσια έρχονται στη Ναντίν, γιατί η Ναντίν ξέρει το παιχνίδι. Ήρθαν πέρσι τέσσερα κορίτσια, Η Ζάνα σήκωσε πάρα πολλά ρούχα για το vintage theme που είχαν. Δεν τα γύρισε ποτέ, δεν τα πλήρωσε ποτέ. Εξαφανίστηκε, χαθήκαν τα λεφτά μου και τα ρούχα μου».

Και πρόσθεσε: « Έχω συνεργαστεί με την Εύα Μπάση. Έπαιρνα ένα ωραίο ποσό, δεν με νοιάζει. Της έκανε το styling, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να με φωνάζει, να με βρίζει. Η επιτροπή ξέρει νομίζω ότι τα κορίτσια έχουν στυλίστα. Η Σοφιάνα ήταν μια υπογραφή Ναντίν. Δεν της ζήτησα ούτε ένα ευρώ. Ερχόταν εδώ και της έκανα όλα τα looks. Και της είπα όταν κερδίσεις την εβδομάδα, θα πάρω ένα ποσό. Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ για τα ρούχα, γιατί όλα τα ρούχα ήταν από δω.

Η Σοφιάνα κοροϊδεύει όλον τον κόσμο. Το αρνείται τόσο πολύ. Πολλοί το κατάλαβαν ότι είμαι από πίσω και μου έστελναν μηνύματα. Η Soulaglamorous έβγαλε όλες τις εμφανίσεις της Σοφιάνας. Όταν έγινε αυτό, η Σοφιάνα εξαφανίστηκε από εμένα. Της έστειλα να της ζητήσω τα λεφτά μου. Μου είπε η μάνα της της πήρε όλα τα λεφτά. Μου είπε έφυγα από το παιχνίδι πάρα πολύ καιρό και δεν υπάρχουν λεφτά.»!