Έκτακτο: Κλείνουν νωρίτερα σήμερα τα σούπερ μάρκετ

25 Ιανουαρίου 2022 14:00

Έκτακτο: Κλείνουν νωρίτερα σήμερα τα σούπερ μάρκετ

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει φέρει τα πάνω κάτω! Αφού ανακοινώθηκε πως και αύριο, Τετάρτη 26/1, δημόσιο και ιδιωτικό δεν θα λειτουργήσει.

Έγινε γνωστό πως και τα σούπερ μάρκετ που σήμερα ήταν ανοιχτά διαφοροποιούν το ωράριό τους και θα κλείσουν νωρίτερα.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει από χθες γνωστοποιήσει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, σήμερα Τρίτη 25/01, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.