«Δεν ήμουν η ωραία της τάξης, αλλά “ψιλογκάγκανο”»: ποια πασίγνωστη Ελληνίδα, γυναικάρα το είπε ευθέως

21 Νοεμβρίου 2018 20:48

Είναι 40 something και πανέμορφη. Πολλοί την αποκαλούν (όχι άδικα, της μοιάζει όντως) «Ελληνίδα Uma Thurman». Πρόσφατα απασχόλησε με τα ερωτικά της και συγκεκριμένα με τη σχέση της με τον μεγαλύτερο -ίσως, ever- bon viveur της χώρας. Ψηλή, ξανθιά, κορμάρα, όταν γελάει, είναι η χαρά της ζωής. Τα μαύρα, αμυγδαλωτά μάτια της σε «καρφώνουν».

Η Έλενα Χριστοπούλου, που πρόσφατα σχολιάστηκε παντού το αν είχε σχέση με τον Ζάχο Χατζηφωτίου, μετά από ασαφή (όπως όλοι αντιληφθήκαμε εκ των υστέρων) δήλωσή του, δεν υπήρξε «η ωραία του σχολείου». Και το είπε ευθέως. 

«Ήμουν δημοφιλής στο σχολείο. Όχι ως η “ωραία της τάξης”. Τα πήγαινα πολύ καλά και με τους άνδρες και τις γυναίκες. Ήμουν καλή μαθήτρια αλλά όχι σπασικλάκι, ήμουν αθλήτρια αλλά και αγοροκόριτσο. “Ψιλογκάγκανο”, με αθλητικό σορτσάκι και κάλτσες. Ήμουν το κορίτσι που θέλανε να κάνουν παρέα, όχι να τα φτιάξουν μαζί του».

Έλενα Χριστοπούλου: Τα παιδικά χρόνια και το απίστευτο περιστατικό στο σχολείο!

Πρόσθεσε, δε η coach των κοριτσιών του GNTΜ: «Όταν ήμουν στο Δημοτικό μια συμμαθήτρια μου, η Μαρία, είχε αυτοτραυματιστεί στο πρόσωπο και είχε πει στον διευθυντή “με χτύπησε η Χριστοπούλου” για να με επιπλήξει. Δεν με πήγαινε, είχε εμμονή μαζί μου. Η μαμά μου δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι αν ένα παιδί έφτασε σε αυτό το σημείο, τότε στη ζωή σου πρέπει να περιμένεις τα πάντα. Δεν είμαι, ούτε το παίζω άγια. Έχω κάνει πολλά λάθη και πολλά σωστά. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή του και πληρώνω επιλογές ακόμη. Τα σιχαίνομαι τα όρια, είναι περίεργα σύνορα για τον χαρακτήρα μου».