Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με μια φωτογραφία

26 Απριλίου 2022 14:36

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με μια φωτογραφία

H Έλενα Τσαγκρινού, μετά τον χωρισμό της με τον Mike, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και πλέον έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Dj Stephan

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με μια φωτογραφία

Οι δυο τους πριν λίγο καιρό έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην απονομή δίσκου της Josephine.

Τώρα δημοσίευσαν μια κοινή τους φωτογραφία στα social επιβεβαιώνοντας ότι είναι ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα οι δυο τους έκαναν ένα ταξίδι στα Μετέωρα για τις ημέρες του Πάσχα. Ο Dj Stephan δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι.

Έλενα Τσαγκρινού: Mίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Mike

H Έλενα Tσαγκρινού με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε στους δημοσιογράφους και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της Mike.

«Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά.

Ο κάθε άνθρωπος σου έχει προσφέρει κάτι στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου και τον αγαπάς, γι’ αυτά που έχετε ζήσει μαζί είναι άδικο να αισθάνεσαι ότι έχει δικαιώματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει στο πως θα συνεχίσει εκείνος τη ζωή του». Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός