Ελένη Ράντου: «Η καραμέλα που μας πιπίλισαν ότι πληρωνόμασταν περισσότερο απ’ όσο αξίζαμε, έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν μηνιάτικα 300 και 500 ευρώ»

Δημοσιεύθηκε: 30 Οκτωβρίου 2019 14:32
Ελένη Ράντου: «Η καραμέλα που μας πιπίλισαν ότι πληρωνόμασταν περισσότερο απ’ όσο αξίζαμε, έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν μηνιάτικα 300 και 500 ευρώ»

Φέτος για δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τζασμίν» που πέρυσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η Ελένη Ράντου μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα υπέρογκα ποσά που έπαιρναν πριν από την κρίση. Δεν παρέλειψε όμως να περιγράψει και το πιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που έχει ζήσει στην σκηνή.
«Πριν από την κρίση, κάποιοι ηθοποιοί έπαιρναν και 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Μου έχει τύχει και εμένα αλλά δεν τα πήρα γιατί πτώχευσε η εταιρία» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει, «νομίζω πως μου χρωστούσαν 80.000 για τα οποία εγώ φορολογήθηκα».
«Η καραμέλα που μας πιπίλισαν μετά ότι πληρωνόμασταν περισσότερο απ’ όσο αξίζαμε έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν μηνιάτικα 300 και 500 ευρώ», πρόσθεσε η Ελένη Ράντου.
«Θυμάμαι μια φορά στο ΚΘΒΕ πως σηκώθηκε μια κυρία από το βάθος, σε σκηνή που βρισκόμουν στο προσκήνιο και πέταξε λουλούδια στην σκηνή σαν να βρισκόμαστε σε λαϊκό κέντρο. «Για πάρτη σου», είπε. Έκανα ότι δεν την είδα. Ντράπηκα τόσο πολύ», περιέγραψε με χιούμορ η ηθοποιός.

«Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τον εαυτό μου κάποια χρόνια μετά» σημείωσε η ηθοποιός στην προοπτική να την δούμε σε κάποιο remake τηλεοπτικής σειράς.