Ελεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε την κόρη μου, δεν άντεξα…»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Νοεμβρίου 2022 12:08

Η αναφορά της Δανάη Λουκάκη στο μπούλινγκ που είχε βιώσει στο σχολείο, προκάλεσε την αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία αποκάλυψε περιστατικό με την 4χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη είπε πως ένα παιδί έσπρωξε την κόρη της δύο φορές στην παιδική χαρά.

«Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει ‘μαμά, με έσπρωξε’, λέω ‘να πας να πάρεις το παιχνίδι σου’, γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και τη σπρώχνει ξανά. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα, δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί. Αλλά πάω στη μαμά και λέω ‘το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του ‘χει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι;’. ‘Τι να κάνουμε; Παιδάκια είναι’», είπε αρχικά η Μελέτη.

Και πρόσθεσε: «Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό. Από ‘κει ξεκινάμε. Και το σχολείο δε μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι ούτε να επιδεικνύει πώς θα είναι καθένας γονιός».

Είχε προηγηθεί η συνέντευξή της Δανάη Λουκάκη, που μίλησε για την κατάθλιψη και το μπούλινγκ που βίωσε.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, είχε πάει στην Αγγλία για σπουδές και σκεφτόταν να μείνει μόνιμα, όμως δεν της άρεσε το Λονδίνο και ένιωθε πως καταπιεζόταν φρικτά.

Η Λουκάκη έκανε μία γενναία εξομολόγηση για την περίοδο που πάλεψε με την κατάθλιψη. «Είχα διαγνωσμένη κατάθλιψη και κάνω ψυχοθεραπεία. Ξυπνούσα και ήμουν κατάκοπη, ζορίστηκα πολύ κάποια στιγμή», εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο μπούλινγκ που δέχτηκε στα μαθητικά της χρόνια. Όπως αποκάλυψε, κουβαλούσε το τραύμα για πολλά χρόνια, ενώ έκανε λόγο για τις κολακείες που δέχεται σήμερα από τα άτομα που της ασκούσαν βία στο παρελθόν.

«Έχω βιώσει μπούλινγκ στο σχολείο, πέρασα άθλια και το κουβάλαγα πολλά χρόνια. Με τραμπούκιζαν, μου έκαναν τη ζωή μαύρη… Τα άτομα που με τραμπουκίζανε στο σχολείο τώρα είναι ‘αχ Δανάη μου’. Έφαγα χαστούκι από κοπέλα στο γυμνάσιο χωρίς κανέναν λόγο και ο γυμνασιάρχης είπε ‘μία ήμερα αποβολή’», ανέφερε η Λουκάκη.