Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Όταν είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Δεκεμβρίου 2022 11:12

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός καθώς και στα παιδικά της χρόνια.

Η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» στο θέατρο «Παλλάς», μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Είναι η πρώτη μου φορά στο ‘Παλλάς’, αργήσανε πιστεύω… Είναι μεγάλη χαρά που παίζω με τον Νίκο Μουτσινά και την Αθηνά Οικονομάκου. Είμαι πολύ αυστηρή στη σκηνή, ο Νίκος Μουτσινάς βλέπω πως σε κάποια θεατρικά πράγματα με θαυμάζει. Είμαι η μαμά-κουβέρτα στην παρέα», είπε αρχικά η Κωνσταντινίδου.

Για τους φίλους της ανέφερε πως, «η κολλητή μου παρέα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος και η Ματίνα Νικολάου. Με τους φίλους μου δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ σε σημείο να μην μιλάμε, η Ζέτα όμως με ταυτίζει με τη μαμά της και μου τη λέει. Υπάρχει μια συγκεκριμένη παρέα που παίζουμε χαρτιά, με την Καβογιάννη, τη Σαμαρά, τη Βίσση».

Μεταξύ άλλων, η Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός, ενώ στάθηκε και στα παιδικά της χρόνια. «Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδια πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Ήμουν αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μη βγω. Πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού.

Η μαμά έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος», επεσήμανε.

Για τον πρώην σύζυγό της σημείωσε πως «κρατάμε πολύ καλές σχέσεις, τώρα είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί».

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η αντίδρασή της όταν η κόρη της της ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός, σχολίασε: «Όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει περίοδος δύσκολη, γιατί η κόρη μου έμεινε με εμένα. Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία, τώρα τη θαυμάζω. Όταν είπα στην μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή μου έκλεισε το τηλέφωνο».

Για την «παράνοια» του «Παρά 5» δήλωσε: «Με το ‘Παρά 5’ γινόταν χαμός, με σόκαρε εξαιρετικά αλλά τότε ήμουν σε περίοδο ψυχοθεραπείας και με βοήθησε πολύ. Και με ψυχοθεραπεία έχω ξεφύγει, την εποχή του ‘Παρά 5’ δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα, φεύγει το μυαλό σου. Εννοείται μπορεί να ψωνιστείς, όταν όπου πας σου ανοίγουν δρόμους».