Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Το είχα νιώσει από την πρώτη στιγμή που είδα τον Ταξιάρχη ότι μαζί θα ζούσαμε κάτι πολύ δυνατό»

Δημοσιεύθηκε: 30/10/2019 16:02
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Το είχα νιώσει από την πρώτη στιγμή που είδα τον Ταξιάρχη ότι μαζί θα ζούσαμε κάτι πολύ δυνατό»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε συνέντευξη στο Page 2 της «Νέας Σελίδας» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τον χωρισμό της από τον Ταξιάρχη Χάνο.

Χάνος
Μιλώντας σε συνέντευξή σου για την πρώτη σου γνωριμία με τον πρώην σύζυγό σου, τον Ταξιάρχη Χάνο, είπες ότι ήταν «συνάντηση». Αυτό εννοούσες;
Ναι, βέβαια. Είναι δυνατόν να μην ήταν «συνάντηση» όταν με αυτό τον άνθρωπο παντρεύτηκα και φέραμε και στον κόσμο και ένα παιδί που λατρεύουμε και οι δύο; Και το είχα νιώσει από την πρώτη στιγμή που είδα τον Ταξιάρχη ότι μαζί θα ζούσαμε κάτι πολύ μεγάλο και δυνατό. Και ήξερα ότι δεν θα τελειώσει.
Ναι, αλλά χωρίσατε.
Δεν τελειώνει κάτι επειδή χωρίζεις. Εντάξει, συμβαίνει και σχέσεις να κάνουν τον κύκλο τους και να μην ξανασυναντηθείς ποτέ με τον άνθρωπο που ήσασταν μαζί. Με εμένα και τον Ταξιάρχη δεν συνέβη αυτό. Και όταν έπειτα από μια αντιπαράθεση, βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και δεις ότι φταίτε και οι δύο για μερικά πράγματα, τότε δεν μπορείς να μην έχεις σχέσεις.
Περάσατε με τον Ταξιάρχη κάποιο διάστημα που είχατε τυπικές σχέσεις;
Ε, μα θα πρέπει να είσαι και γκουρού για να χωρίσεις και να μην έχεις ένταση, τουλάχιστον στην αρχή. Εμείς όμως πολύ γρήγορα καταλάβαμε ότι η ανάγκη μας είναι να είναι το παιδί μας καλά και όχι οι δικοί μας εγωισμοί.

Κωνσταντινίδου

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.