Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν στρέιτ άνθρωποι»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Νοεμβρίου 2022 10:10

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν πιστεύει ότι υπάρχουν στρέιτ άνθρωποι.

Το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, το οποίο δήλωσε αμφιφυλόφιλο στις αρχές Οκτωβρίου, είπε στο «Harper’s Bazaar» ότι πιστεύει πως όλοι είναι πιθανώς αμφιφυλόφιλοι.

«Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή», είπε η Ρωσίδα καλλονή στο περιοδικό που τη φιλοξενεί στο εξώφυλλο του Νοεμβρίου.

«Δεν πιστεύω πραγματικά στους στρέιτ ανθρώπους», ανέφερε.

Το μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο στο TikTok τον περασμένο μήνα για να συμμετάσχει στην viral τάση του «πράσινου καναπέ», απαντώντας σε έναν άλλο χρήστη που ρώτησε: «Αν χαρακτηρίζεστε ως αμφιφυλόφιλη, έχετε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;». Η Ραταϊκόφσκι γύρισε την κάμερα δείχνοντάς την να κάθεται σε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ.

Το ίδιο βίντεο ανέβασε και η ηθοποιός του «Pretty Little Liars» Σέι Μίτσελ, η οποία επίσης φαίνεται να επιβεβαιώνει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

«Νίκη για τις γυναίκες» έγραψαν οι ακόλουθοι της Ραταϊκόφσκι κάτω από το επίμαχο βίντεο που «ανέβασε» το μοντέλο πανηγυρίζοντας που άλλη μία διάσημη κάνει coming out.

«Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς παρουσιάζομαι στον κόσμο χωρίς να νιώθω ότι είμαι κακή φεμινίστρια ή καλή φεμινίστρια. Δεν θέλω να γίνω μέλος στο κλαμπ σου αν δεν θέλεις να με έχεις. Είναι εντάξει!», σημείωσε επίσης η Ρωσίδα στη συνέντευξή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus)

Λίγο καιρό μετά την έκδοση του διαζυγίου της, από τον πρώην σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ – ΜακΚλαρντ, η Ραταϊκόφσκι έκανε δηλώσεις στο περιοδικό «Variety».

Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική Ρωσίδα ανέφερε: «Ένα από τα πράγματα που γράφω στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου μου ‘My Body’, έχει να κάνει με τον έλεγχο και την κατανόηση.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος, είναι να έχεις κάποιον έλεγχο του εαυτού σου και να αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους».

Σε άλλο σημείο επισήμανε: «Είμαι πρόσφατα single, για πρώτη φορά στη ζωή μου, και απλώς νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία μου και δεν ανησυχώ υπερβολικά για το πώς με αντιλαμβάνονται οι άλλοι».