Επέτειος για Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ -Η φωτό από τον πρώτο χορό που δεν είχαμε ξαναδεί!

Δημοσιεύθηκε: 15 Σεπτεμβρίου 2020 14:28
Επέτειος για Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ -Η φωτό από τον πρώτο χορό που δεν είχαμε ξαναδεί!

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος παντρεύτηκαν το 2018 στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη, με παρανυφάκι την κόρη τους, Ελένη, η οποία τότε ήταν τριών ετών.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο της, που δεν είχαμε ξαναδεί, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου ο Αντώνης Ρέμος αγκαλιάζει τρυφερά τη σύζυγό του και μαζί χορεύουν τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι. «Χρόνια μας πολλά αγάπη της ζωής μου», έγραψε η σχεδιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης.
Οπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία ενθουσίασε τους χιλιάδες followers της Υβόννης Μπόσνιακ, οι οποίοι γέμισαν την ανάρτηση με αμέτρητα likes σε ελάχιστα λεπτά, ενώ πολλοί της έγραψαν και τις πιο θερμές ευχές στα σχόλια.

Στη φωτογραφία, λοιπόν, που ανέβασε η Υβόννη Μπόσνιακ στο Instagram από τον γάμο της, ο Αντώνης Ρέμος αγκαλιάζει τρυφερά τη σύζυγό του και μαζί χορεύουν τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι. «Χρόνια μας πολλά αγάπη της ζωής μου» έγραψε η σχεδιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία ενθουσίασε τους χιλιάδες followers της Υβόννης Μπόσνιακ, οι οποίοι γέμισαν την ανάρτηση με like και σχόλια, όπου της έγραψαν τις πιο θερμές ευχές.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Υβόννη Μπόσνιακ στο Instagram:

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT