Εύη Ιωαννίδου: «Μου άξιζε μια θέση στον τελικό. Με τη Μέγκι σταμάτησα την παρέα γιατί»… (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 26/01/2019 20:16
Εύη Ιωαννίδου: "Μου άξιζε μια θέση στον τελικό. Με τη Μέγκι σταμάτησα την παρέα γιατί"...  (βίντεο)

H ωραία των ωραίων «ξαναχτυπά».

«Συμφωνώ με το ότι αν θέλεις να γίνεις μοντέλο, ειδικότερα στο εξωτερικό, δεν πρέπει να πειράξεις κάτι στο πρόσωπο ή το σώμα σου. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας προτιμούν πιο elegant, φυσικά και chic μοντέλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ιωάννα Μπέλλα δεν μπορεί να κάνει πράγματα στο χώρο της μόδας. Έχει αποδείξει το αντίθετο και μπράβο της.» Αυτά είπε η Εύη Ιωαννίδου.

Η Μικαέλα και η Μέγκυ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το κουκλί του GNTM, μίλησε για όλα. Και γιατί σταμάτησε να κάνει παρέα με τη Μέγκι Ντρίο και θυμίζω εδώ πως στο παιχνίδι ήταν η κολλητή της μαζί με τη Μικαέλα Φωτιάδη.

«Είδα δηλώσεις της ότι «είμαι υπό τεστ» για το αν θα συνεχίσει να κάνει παρέα μαζί μου και ότι η πραγματική της φίλη είναι η Μικαέλα. Είπε ότι την έκανα unfollow στο Instagram. Της ξεκαθάρισα ότι δεν της είχα κάνει ποτέ follow – όχι επίτηδες, απλά το είχα ξεχάσει. Θεωρώ ότι, όταν έχεις πρόβλημα με κάποιον, δεν βγαίνεις κατευθείαν να το πεις σε συνεντεύξεις. Παίρνεις τηλέφωνο τον άμεσα ενδιαφερόμενο και το λύνεις. Έτσι θα έκανα εγώ. Επιλογή του καθενός, βέβαια, να κινείται και να πράττει όπως θέλει.»

Σωστή η καλλονή. Αν όντως, βέβαια, έτσι έχουν τα πράγματα. Γιατί σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η άλλη πλευρά. Ο αντίποδας. Η δράση έχει πάντα αντίδραση.

Κατά τ’ άλλα, τι συνέβη με τα κορίτσια του τελικού; Και εδώ τα πράγματα «φαίνονται αλλιώτικα!

Εγώ θα σου πω ότι θεωρώ ότι αδικήθηκα που έφυγα. Αδικήθηκα γιατί η φωτογραφία μου ήταν πάρα πολύ καλή. Πήρα τέσσερα θετικά σχόλια. Και από τους τέσσερις κριτές. Του κυρίου Σκουλού το κόψανε το σχόλιο στο μοντάζ, δεν παίχτηκε ποτέ γιατί με είχε αποθεώσει. Και πώς γίνεται να διώξουν μια κοπέλα η οποία έχει τέσσερα θετικά σχόλια, μια πάρα πολύ καλή φωτογραφία, έχει αναδείξει απίστευτα το φόρεμα που φοράει. Πώς με διώχνεις; Ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα σε αυτό. Θα το μάθω κάποια στιγμή. Γιατί όλα μαθαίνονται. Επειδή δεν θέλω να τα ανακατεύω και να τα σκαλίζω και να λέω «γιατί». Είναι η επιλογή τους, τη δέχομαι, είναι η άποψη των κριτών, αλλά μέσα μου εμένα με έχει πειράξει. Γιατί πιστεύω ότι μού άξιζε μια θέση στον τελικό.

Από εκεί και πέρα και η κυρία Καγιά μου είπε να το δω και να το ψάξω με την τηλεόραση και ότι κάνω για μοντέλο και είμαι πάρα πολύ καλή και επαγγελματίας. Όλα αυτά δεν συνάδουν μεταξύ τους για το λόγο που με έδιωξαν. Έχω μάθει να προχωράω και να μη μένω πίσω και να κάνω καινούρια βήματα», ανέφερε συγκεκριμένα η Εύη Ιωαννίδου.

Η νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν

Ααναφορικά με την νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν δήλωσε:

«Στην αρχή την Ειρήνη Καζαριάνδεν την πίστευα καθόλου. Γιατί πίστευα ότι θα έφευγε. Ήταν δύο φορές προτεινόμενη. Μετά όμως ανέβηκε και στον τελικό πήγε πάρα πολύ καλά. Ήμουν πιο πολύ στην Εβελίνα. Δεν το περίμενα, ανατροπή! Φαβορί θεωρούσα την Εβελίνα. Πίστευα ότι θα ήμουν η νικήτρια. Πίστευα ότι θα ήμουν στη δυάδα με την Εβελίνα και το πίστευαν πάρα πολλοί αυτό.»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT