Φαίη Σκορδά: Εμπόδια στο deal με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την εκπομπή της

Συντάκτης: Newsroom

1 Αυγούστου 2022 09:00

Φαίη Σκορδά: Γιατί χάλασε η φιλία της με την Μπαρμπαρίγου

Μπορεί η μεταγραφή της να ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΪ μετά βαΐων και κλάδων, αλλά η Φαίη Σκορδά έχει θεματάκια όσον αφορά τη στελέχωση της εκπομπής της. Ακόμη και συμφωνίες που ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρες ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Η Φαίη Σκορδά πίστευε ότι είχε κλείσει δύο βασικά κομμάτια της νέας εκπομπής της στο κανάλι του Φαλήρου. Της αστρολογίας και της μαγειρικής. Όμως τελικά αποδεικνύεται ότι δεν είναι τα πράγματα όπως νόμιζε εκείνη.

Σας αποκαλύψαμε ότι η πρώτη επιλογή της για τη θέση της αστρολόγου στην εκπομπή της ήταν η Άση Μπήλιου. Είχε μιλήσει μαζί της, είχε αναλύσει και το πλάνο της και περίμενε το ναι της Άσης. Ήταν τόσο σίγουροι που από το περιβάλλον της μιλούσαν για τελειωμένη υπόθεση. Τελικά, η υπόθεση ήταν τελειωμένη αλλά όχι θετικά.

Η Άση Μπήλιου προτίμησε να μείνει τελικά στο Star. Και η εξέλιξη ήταν κρύο ντους για τη Φαίη που ξεκίνησε νέες επαφές από το μηδέν. Τουλάχιστον υποτίθεται ότι ήταν σίγουρη για τη στήλη της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Είπαμε, όμως, ότι για να είναι σίγουρος στην ελληνική τηλεόραση πρέπει πρώτα να περιμένεις τις επίσημες ανακοινώσεις.

Γιατί αποδεικνύεται ότι η συμφωνία της Αργυρώς για τη νέα εκπομπή της Φαίης στον ΣΚΑΪ δεν είναι από αυτές που λέμε μπετόν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία της τηλεμαγείρισσας με τον ΣΚΑΪ. Και όπως είναι επόμενο, η Σκορδά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, θέλοντας να κλείσει και αυτή την εκκρεμότητα προτού κι εκείνη φύγει για διακοπές.

Όπως αναφέρει λοιπόν ο δημοσιογράφος στο znews, στο τελευταίο ραντεβού της γνωστής μαγείρισσας με τους ιθύνοντες του σταθμού προέκυψαν «σκόπελοι» που δεν οδήγησαν σε συμφωνία τις δύο πλευρές. Ένας λόγος που πιθανότατα δεν τα «βρήκαν» πέρα από τις απαιτήσεις της είναι ότι η καθημερινή της παρουσία στην εκπομπή θα την εμπόδιζε να είναι συνεπής με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

Η Φαίη τρελάθηκε από αυτή την εξέλιξη και άρχισαν τα τηλέφωνα στην Αργυρώ για να κλείσει το θέμα. Θα βάλει η τελευταία νερό στο κρασί της ή θα τιναχθεί στον αέρα και αυτό το deal; Και θα αναζητηθεί άλλος για τη στήλη της μαγειρικής;

Οι πληροφορίες λένε ότι τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή. Βέβαια στην ελληνική τηλεόραση καλό θα είναι να περιμένουμε πρώτα τις υπογραφές.