Φάρμα: Ο επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου αποκαλύπτει – «Είχα παίξει στο Deal και είχα κερδίσει ένα σεβαστό ποσό 11.000 ευρώ»

Δημοσιεύθηκε: 18 Μαρτίου 2021 18:30
Φάρμα: Ο επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου αποκαλύπτει - «Είχα παίξει στο Deal και είχα κερδίσει ένα σεβαστό ποσό 11.000 ευρώ»

Καλεσμένος στην εκπομπή στο «Το Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Φιλίππου.

Ο Βασίλης Φιλίππου είναι ο επιστάτης στην «Φάρμα».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι περιπέτειας, αλλά και για τις δοκιμασίες που θα βάζει στους παίκτες.

«Είχα παίξει στο Deal και είχα κερδίσει ένα σεβαστό ποσό 11.000 αλλά όπως έχω δηλώσει εστιάζω στο επάγγελμα μου, είμαι αγρότης γέννημα θρέμμα, την τηλεόραση δεν την κυνήγησα ποτέ σίγουρα πάντα στην ζωή μου δεν κλείνω πόρτες, αυτό έτυχε στην πορεία και είπα να το κάνω εμπειρικά».

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο του έγινε η πρόταση για την «Φάρμα».

«Έτυχε να μου προτείνουν κάτι τηλεοπτικό, μια παρουσίαση εσωρούχων δεν μου άρεσε δεν ήθελα να το κάνω.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν 1-2 μήνες είχα δει ότι ξεκινάει και ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για παίκτης.

Βρήκα έναν φίλο μου και είπα ότι θα δηλώσω συμμετοχή και μου λέει όχι δες αν θέλουν επιστάτη. Την άλλη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και μου κάνουν την πρόταση για τον επιστάτη από εκεί που δεν το περίμενα».

Όσο για τους συμμετέχοντες της «Φάρμας», ο Βασίλης Φιλίππου ανέφερε:

«Στο επάγγελμα που κάνουμε πρέπει να είσαι αυστηρός δεν μπορείς να σηκωθείς ότι ώρα θες και να πας να ποτίσεις τα φυτά…

Είναι κάτι πολύ κοντά σε εμένα, είμαι αυστηρός αλλά με σεβασμό. Δεν κάνω διακρίσεις αν είναι κάποιος γνωστός ή όχι τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο και με σεβασμό.

Δεν θέλω να κάνουν πράγματα από μόνοι τους γιατί αυτό εμποδίζει τις μελλοντικές δοκιμασίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να έρθω με κάποιον κοντά, μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ο Τζώρτζογλου και ο Ιατρόπουλος με ρωτάνε τα πάντα και θέλουν να μάθουν…

Δεν ισχύει εντελώς ότι την έχουν απομονώσει την Μαρία την αγρότισσα, αλλά εγώ δεν είμαι και κάθε μέρα μέσα την βλέπω μερικές φορές αποστασιοποιημένη…

Ο Σάκης ο Τανιμανίδης είναι εξαιρετικός και θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του ΑΝΤ1 που με έχουν βάλει στην οικογένεια τους».