Πότε επιστρέφει για τελευταία φορά στις οθόνες το “Game of Thrones”

14 Ιανουαρίου 2019 22:25

Το πρώτο τρέιλερ ήδη κυκλοφόρησε. Δείχνει μάλιστα τη SansStark να συναντιέται για πρώτη φορά με την Daenerys Targaryan, τη “δρακομάνα”. Βλέπουμε να την υποδέχεται στο Winterfell ως βασίλισσα του Westeros. Ο λόγος φυσικά για το λατρεμένο, όπου κι αν έχει προβληθεί, “Game of Thrones”.

Το θρυλικό, πλέον, σίριαλ επανέρχεται τον Απρίλιο. Τα παραπάνω, βέβαια, μάς θέτουν ερωτήματα. Ερωτήματα του τύπου τι είδους εξέλιξη να έχει η σχέση της μητέρας των δράκων με τον John Snow και πότε κι αν θα μάθουν ότι στην πραγματικότητα είναι συγγενείς.

Κι ενώ μετράμε μέρες μέχρι τον Απρίλιο, ο CEO του HBO, Richard Pleper, ρίχνει μερικές ακόμα σταγόνες στο ποτήρι της ανυπομονησίας μας. Ανακοινώνει ότι είδε και τα έξι επεισόδια του τελευταίου κύκλου. Eπίσης, ότι έμεινε έκπληκτος από την πλοκή και το αποτέλεσμα. Πρόσθεσε επίσης ότι κάθε ένα από τα επεισόδια ήταν σαν ταινία και μάλιστα αριστουργηματική, Λογικό, αφού κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και είναι δεδομένο ότι πρόκειται για υπερθέαμα.

Θ’ απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που έμειναν να αιωρούνται στο τέλος του προηγούμενου κύκλου; Θα καλυφθούν όλες μας οι απορίες ή όταν τελικά δούμε και την τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου θα θέλουμε να μάθουμε κι άλλα; Ο Απρίλιος δεν αργεί. Ίδωμεν.

Προς το παρόν, απόλαυσε το τρέιλερ.

TIP

Εδώ να σου πούμε ότι πρόκειται -αν δεν το κατάλαβες ήδη- για το φινάλε του σίριαλ, που συναγωνίζεται επάξια τεράστιες κινηματογραφικές παραγωγές.