Γενέθλια και γαμήλια επέτειος για την Κάτια Ζυγούλη: Το μήνυμα του Sakis στην εκλεκτή του (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 08/07/2019 14:03
Γενέθλια και γαμήλια επέτειος για την Κάτια Ζυγούλη: Το μήνυμα του Sakis στην εκλεκτή του (φωτογραφίες)

 Γιόρτασε γενέθλιά της, αλλά και την επέτειο του γάμου της με τον Σάκη Ρουβά. Το καλοκαίρι είναι η εποχή της «καβουρίνας» Κάτιας Ζυγούλη και φέτος το γλέντησε παραπάνω. Πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον άντρα της, συμπλήρωσαν και δύο χρόνια γάμου και το απόλαυσαν.

Αυτά βεβαίως μετά από σχέση 13 τότε και με αυτό εννοούμε στον γάμο τους -δεκαπέντε πλέον-ετών που ξεκίνησε μ’ ένα χαστούκι, αν θυμάστε, που του έδωσε εκείνη στο πλαίσιο διαφημιστικού σποτ για εταιρεία τηλεφωνίας όπου συμπρωταγωνίστησαν.

Μετά την απόκτηση τεσσάρων παιδιών και την ευτυχία ζωγραφισμένη κάθε στιγμή στα πρόσωπά τους, το μόνο που ζητάνε είναι υγεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουβας Ζυγουλη γαμος

Το μήνυμα του Sakis

Ο τραγουδιστής θέλησε να τις ευχηθεί και μέσω Instagram στη σύντροφό του, γράφοντας: «Το  ” για πάντα” είναι πολύς χρόνος ” . Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώσεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα , την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού  μου… γιατί αυτή είσαι εσύ . Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Nα τα χιλιάσετε. Σάκη, να την χαίρεσαι!

View this post on Instagram

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyanniversary #love #happiness #miazoimazi #mbambassador

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on