Γιάννα Τερζή: Αποκαλύπτει άγνωστο παρασκήνιο για τη συμμετοχή της στη Eurovision

14 Οκτωβρίου 2019 16:43

Τερζή

Στο ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη η Γιάννα Τερζή, η οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά πως παραλίγο να τραυματιστεί επί σκηνής στον ημιτελικό της Eurovision.
«Ένα τέλος που με πλήγωσε ήταν του ημιτελικού της Eurovision. Ήταν ένα τέλος πολύ ξαφνικό για εμένα. Νόμιζα ότι θα πηγαίναμε στον τελικό. Με στεναχώρησε πάρα πολύ. Ήθελα να είχα την ευκαιρία μου τουλάχιστον να διαγωνιστώ!
Το «όνειρο μου» ήταν μια αρχή που με στιγμάτισε. Ήταν ένας τρόπος να μπω γρήγορα στα πράγματα. Στην αρχή ήθελα να το πει άλλη κοπέλα το τραγούδι της Eurovision. Το γράψαμε για άλλη κοπέλα, αλλά τελικά το είπα εγώ. Δεν είναι γνωστή τραγουδίστρια! Αν είχα πληρώσει εγώ τα πράγματα θα γινόντουσαν διαφορετικά. Αν έχει βγει προς τα έξω ότι στη Eurovision γινόταν ότι έλεγα εγώ είναι πάρα πολύ μεγάλο λάθος που κάθε ένας δεν έχει πάρει την ευθύνη του.
Ο Πασχάλης Τερζής μου είχε πει από την αρχή της Eurovision ότι όταν μπλέκεσαι με πράγματα που δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο είναι λογικό να γίνεις και έρμαιο κάποιον πραγμάτων. Θέλεις αυτό να το υποστείς ή δεν θέλεις; Αυτό ήταν το τίμημα που πλήρωσα τελικά. Δεν μπόρεσα να ελέγξω πέντε πράγματα τα οποία δεν ήταν στα χέρια μου για να τα σώσω. Η οικογένεια μου και εγώ αντιμετωπίσαμε κάποιες λεπτομέρειες που δεν έγιναν γνωστές στον κόσμο οι οποίες ήταν πάρα πολύ αρνητικές.
Ήταν άδικο όταν έσκασαν τα πυροτεχνήματα τη λάθος στιγμή, δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να το ξανά τραγουδήσω. Στον ημιτελικό τον οποίο δεν βλέπετε εσείς, είναι δύο ημιτελικοί. Αυτόν που βλέπετε εσείς ο κόσμος και ένας άλλος που πηγαίνει στις κριτικές επιτροπές. Σε αυτόν τον κρυφό λοιπόν που δεν βλέπει ο κόσμος εκεί έσκασαν τα πυροτεχνήματα σε άσχετη στιγμή που θα μπορούσα να είχα πάθει και ατύχημα.
Δεν έγιναν σωστά και έσκασαν σε λάθος στιγμή. Όταν ζητήσαμε να το ξανά πούμε δεν μας το επέτρεψαν και οι κριτικές επιτροπές με βαθμολόγησαν την ώρα που τρομάζω. Εκεί ήταν η αδικία! Αυτό το πράγμα που έγινε στον κρυφό ημιτελικό ήταν αδικία. Το λέω τώρα γιατί τώρα μπορώ να το πω. Θα μπορούσα να είχα χτυπήσει», είπε η Γιάννα Τερζή.