Δεν θα πιστεύεις ποιος ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος τραγουδιστής (φωτογραφία)

7 Δεκεμβρίου 2018 15:27

Μια φορά κι έναν καιρό, στα «ανθηρά» 90s, τραγουδιστές πρώτης γραμμής και όχι μόνο όμως αμείβονταν πλουσιοπάροχα ενώ και τα μαγαζιά γέμιζαν σχεδόν κάθε βράδυ. Ανάμεσα σ’ αυτούς κι ένα όνομα που δεν ξέρω να θα τον συμπεριελάμβανα στους «πρώτης γραμμής», όμως έχει γκελ. Τρελό. Δεκαετίες τώρα. 

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης -περί ου ο λόγος- είπε ότι ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες τραγουδιστές. Επισήμανε, ωστόσο, ότι δεν έκανε ποτέ του περιουσία γιατί όλο δάνειζε και ποτέ δε ζήτησε τα λεφτά του πίσω.

«Δεν το έκανα ποτέ για τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν έχω λεφτά. Επί 5 χρόνια ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας τραγουδιστής, αλλά όλο μείον ήμουν, γιατί κερνούσα όλο τον κόσμο, όλο το μαγαζί. Μου “έφαγαν” πολλά λεφτά, δάνεισα πολλά λεφτά και δεν τα πήρα πίσω. Έχω φίλους και την οικογένειά μου, δεν πιστεύω ποτέ ότι θα νιώσω μοναξιά», ανέφερε.

Αδιανόητα λεφτά: Αυτός ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας τραγουδιστής!

Όσο για το τι θέλει να έρθει στη ζωή του, διευκρίνισε: «Τα έχω κάνει όλα, ότι υπήρχε στο χώρο μας το έκανα. Αν με άφηναν, θα έκανα ακόμα πιο πολλά. Με πολέμησαν πάρα πολλοί, είχα τρομερό μπούλινγκ από τους συναδέλφους μου και συνεχίζω να έχω».