Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν με πείραξε καθόλου που έφυγα από τις Άγριες Μέλισσες, ο Κυπραίος ήταν πολύ κακός ρόλος» (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 16 Δεκεμβρίου 2020 15:15
Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν με πείραξε καθόλου που έφυγα από τις Άγριες Μέλισσες, ο Κυπραίος ήταν πολύ κακός ρόλος» (βίντεο)

«Ο Κυπραίος ήταν πολύ κακός ρόλος και απεχθής Με το πώς ολοκληρώθηκε ο χαρακτήρας, έκλεισε με έναν τρόπο που και ο θεατής το δέχτηκε απόλυτα και το κατάλαβε. Τον συμπάθησαν όμως πολύ, αλλά και πριν το τέλος, στο flashback που βασανίζω τον γιο του Νέστορα, άρχισαν να συμπαθούν από εκεί τον χαρακτήρα, λόγω του ότι έκλαψα κιόλας. Δεν ήταν εύκολο να ενσαρκώσω το ρόλο. Για να με πείσει ο Λευτέρης Χαρίτος κάναμε πέντε συναντήσεις πριν πω το ναι γιατί δεν ήθελα να παίξω έναν τόσο κακό χαρακτήρα. Είπα τελικά τα ναι λόγω σεναρίου και καστ. Το κλάμα μου στη δολοφονία του γιου του Νέστορα δεν υπήρχε στο σενάριο, ήταν δικό μου. Οι πιο δύσκολες σκηνές ήταν αυτή μετά το θάνατο του γιου του Νέστορα και η αυτοκτονία μου. Όλος αυτός ο διάλογος με τον Νέστορα ήταν φορτισμένος συναισθηματικά. Δεν με στεναχώρησε καθόλου που έφυγα από τις Άγριες Μέλισσες γιατί ήρθε πολύ φυσικά το τέλος», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου, καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο άλλος».