Γιάννης Βαρδής: Όσα είπε για τη μήνυση σε Μαυρίδη-Σιγανό για το “κλόπι πέιστ” τραγουδιού του πατέρα του (βίντεο)

28 Μαρτίου 2019 19:00

Τον Γιάννη Βαρδή τον γνώρισα προσωπικά, αν και θα μπορούσε να έχει γίνει, πολλά-πολλά χρόνια νωρίτερα, στις αρχές του 2019. Συντοπίτες, συναγωνιστές με την ανεξάρτητη παράταξη “Αλλάζουμε Μαζί”, κατεβαίνουμε στην “αρένα” της πολιτικής ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Εκείνος, στην Παιανία, η αφεντιά μου τα Γλυκά Νερά.

Και οι δύο βρεθήκαμε σε “άγνωστα νερά”, αλλά βρήκαμε “κοινό τόπο” με το καλημέρα: να αναβαθμίσουμε πολιτιστικά τον δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών.  Χαμηλών τόνων, ανέκαθεν, ο Γιάννης, τον τελευταίο καιρό ακούγεται κυρίως για τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον των Τόνυ Μαυρίδη-Χριστόδουλου Σιγανού για το τραγούδι «Περαστική» της Πάολα. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, πατάει σε ένα παλαιότερο τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής για τον Νίκο Βέρτη.

Τι λέει ο ίδιος

«Θεωρώ ότι είναι αντιγραφή. είναι κάτι που ανήκει στον πατέρα μου και δεν θέλω να επιτρέψω σε κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Με την Πάολα δεν έχω μιλήσει και ίσως να έπρεπε κιόλας. Δεν είμαι απλησίαστος, θα μπορούσε να με προσεγγίσει. Επί της ουσίας οριοθετώ, δεν μπορεί κανένας να παρεμβαίνει σε κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλο. Έτσι το βλέπω εγώ από τη δική μου πλευρά και από τη στιγμή που κάποιος μπαίνει στο χώρο μου, πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες. Θα το φτάσω μέχρι το τέλος».

TIP

Στο άκουσμα των κομματιών, η Φαίη Σκορδά έπαθε… κοκομπλόκο! «Καταλαβαίνουμε ότι η μουσική είναι ίδια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Kατόπιν πρόσθεσε: «Αν δει κάποιος αυτό το απόσπασμα είναι ολοφάνερο. Θεωρώ ότι δεν θα το τραγουδήσει ξανά η Πάολα, γιατί είναι ευαίσθητη με αυτά τα θέματα».

ΝΤΟΝ.Α.