Γιάννης Βασάλος: «Η ζωή του Κωνσταντίνου έχει αλλάξει»

11 Δεκεμβρίου 2018 18:28

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης τόνισε ότι η καριέρα του γιου του, που πλέον είναι επώνυμος, τον έχει απομακρύνει από κοντά του.

Ο Γιάννης Βασάλος μίλησε στο περιοδικό «People» και είπε μεταξύ άλλων: «Παλιά ήμασταν όλη μέρα στο γυμναστήριο, δουλεύαμε μαζί. Εκείνος έχει πια την τηλεόραση και είναι δύσκολο η επαφή μας να είναι όπως στο παρελθόν. Η ζωή του Κωνσταντίνου έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι. Ο χρόνος θα δείξει τι θα φέρει όλο αυτό. Κουράζομαι παραπάνω τώρα που ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εκτός γυμναστηρίου. Έκανε καλά τη δουλειά του και είναι αγαπητός. Ως παγκόσμιος πρωταθλητής διαθέτει το know-how και έπρεπε να βρω κάποιον στη θέση του και ουσιαστικά να ξεκινήσω από την αρχή».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα παππούς, σχολίασε: «Νομίζω ότι κάθε φάση της ζωής έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτού του είδους το συναίσθημα δεν το έχω ζήσει ακόμη, οπότε με σωστή διαχείριση είναι καλοδεχούμενο. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ. Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων παππούς σημαίνει “δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου”. Εμένα δεν με ενοχλεί ο τίτλος του παππού, αλλά η φυσική κατάστασή του!».