Γιάννης Βογιατζής: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος πήρε μαζί του αυτό το μυστικό»

13 Απριλίου 2022 12:30

O Γιάννης Βογιατζής μίλησε για την καριέρα του την στιγμή που αποφάσισε να αποσυρθεί από όλους και από όλα αλλά και για την φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Γιάννης Βογιατζής: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος πήρε μαζί του αυτό το μυστικό»

O Γιάννης Βογιατζής μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε στους λόγους που ο Τόλης Βοσκόπουλος έπαψε να είναι φίλος μαζί του για την απώλεια του αδερφού του αλλά Μίλησε και για όλα όσα τον οδήγησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Γιάννης Βογιατζής: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος πήρε μαζί του αυτό το μυστικό»

«Χωρίς το κτήμα στην Κερατέα, δεν θα ζούσα, έχει καθαρό αέρα, θα έπρεπε κανονικά να… ακολουθήσω τους συνάδελφους μου στα 88 μου.

Τον περιμένω τον θάνατο. Έχασα και τον αδελφό μου προ ενός έτους, το έχω πια συνειδητοποιήσει.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ζωή μου, τα κατάφερα με την αγάπη του κόσμου.

Κλείνουμε 52 χρόνια με την σύζυγό μου, κάναμε πρώτα πολιτικό γάμο στο New Jersey το 1978 και μετά θρησκευτικό το 2007.

Από τις πρώτες συμβουλές που άκουσα ήταν του Νίκου Γούναρη, που είπε να έχω τον νου μου για την κατηφόρα που έρχεται οπωσδήποτε.

Έπαιζαν τότε σε μισή ώρα στο ραδιόφωνο 5 τραγούδια μου και επειδή νόμιζα ότι θα με φθείρει, ζήτησα να μην με βάζει τόσο.

Με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήμασταν φίλοι, ήρθε μια στιγμή που σταμάτησε η φιλία μας, τον ρώτησα, γύρισε το κεφάλι κι έφυγε. Ακόμα δεν ξέρω, το πήρε μαζί του το μυστικό, αλλά δεν με ενοχλεί που δεν έμαθα. Όταν έφυγε από τη ζωή πικράθηκα».

Ο Γιάννης Βογιατζής υπήρξε ενα από τα πιο λαμπερά ονόματα του παλιού καλού Ελληνικού Κινηματογράφου και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες στις οποίες έχει το ρολό δεν του ηθοποιού αλλά και του τραγουδιστή με μεγάλη επιτυχία.

Τα τραγούδια του Γιάννη Βογιατζή αποτελούν διαχρονικές επιτυχίες και ίσως το πιο γνωστό τραγούδι του είναι οι θαλάσσιες οι χάντρες ακόμα και σήμερα παίζεται σε νυχτερινά κέντρα και σε κλαμπ.