Γιάννης Ζουγανέλης: «Γιατί έφερα σαλάτα στο κεφάλι μετανάστη» (βίντεο)

19 Δεκεμβρίου 2018 19:53

Tι λέει κύριε Ζουγανέλη μας; Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για όσα τού χρεώνουν για «ειδική σχέση» με την ΕΡΤ. Όχι μόνο όμως. Και, όπως πάντα, ήταν καταιγιστικός. 

«Μου επισυνάπτουν ότι έκανα δουλειά στην ΕΡΤ κι επειδή είμαι στην ΕΡΤ σημαίνει ότι ταυτίζομαι με την εξουσία που κυβερνά, ενώ είμαι 40 χρόνια στην ΕΡΤ. Υπάρχει τρομερή αυθαιρεσία, διαστρεβλώνουν τα πράγματα ότι παίρνω 12,000 την εκπομπή. Δηλαδή, όσο κόστιζε η εκπομπή το χρέωναν σε εμένα».

Όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε τα εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει “χούμους”. Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!

Εντάξει, θα μπορούσε να είναι λιγότερο… ασυγκράτητος, αλλά ΟΚ, τι να κάνουμε; Συμβαίνουν κι αυτά. Τώρα, ο έρμος ο μετανάστης πώς αντέδρασε, δεν το ξέρουμε. Μα κι αυτός να μην έχει να φάει και να θέλει κιόλας… χούμους. Έλα τώρα, ήμαρτον!