Γιώργος Αγγελόπουλος: δεν με ενδιαφέρει να παρουσιάσω το Survivor μαζί με τον Τανιμανίδη

11 Νοεμβρίου 2020 11:05

Στο πλατό του Direct του Τάκη Χατζή βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που θα δούμε απόψε το βράδυ, στο κανάλι του Alpha.

Ο Ντάνος ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, αν θα αναλάμβανε τα ηνία της παρουσίασης του Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη ή θα επέστρεφε ως παίκτης. «Ως παίκτης δεν θα πήγαινα ξανά, όχι. Δεν θα ήθελα να γίνω συμπαρουσιαστής με τον Σάκη. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται δύο» είπε χαρακτηριστικά. Ακόμα, αναφέρθηκε στο The Bachelor και το υπέρογκο ποσό που φημολογούνταν ότι ζήτησε παλιότερα από τον ΑΝΤ1 για να πει το μεγάλο «ναι».

«Το γεγονός ότι υπάρχει μια δημοφιλία και μια δυναμική δε σημαίνει πως ο,τιδήποτε κάνω το κάνω με πολλά λεφτά. Και κανένας δεν γνωρίζει αυτές τις κουβέντες. Έχουν ειπωθεί ποσά». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στον μεγαλύτερό του φόβο, που είναι ο Θεός, ενώ όταν ρωτήθηκε τώρα με την πανδημία αν θα πήγαινε να κοινωνήσει, ήταν κατηγορηματικός: «Φυσικά και θα πήγαινα». Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου τόνισε πρόσφατα, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων πως ο εκκλησιασμός είναι ένα ατομικό θέμα και ο καθένας αποφασίζει μόνος του τα μέτρα για την προστασία του.