Γιώργος Ασημακόπουλος: γενέθλια στη Μύκονο ανάμεσα σε Survivor All Star και J2US – Ποιο θα διαλέξει; (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

7 Αυγούστου 2022 09:00

Γιώργος Ασημακόπουλος: γενέθλια στη Μύκονο ανάμεσα σε Survivor All Star και J2US - Ποιο θα διαλέξει; (φωτογραφίες)

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του στη Μύκονο όπου βρίσκεται μαζί με καλούς φίλους

Δεν προλάβαινε να απαντά στις ευχές που δέχτηκε χθες ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τα γενέθλιά του. Τα γιόρτασε στο νησί των ανέμων όπου βρίσκεται όλο το καλοκαίρι στο νέο κατάστημα της οικογένειάς του. Ξεφάντωσε διασκεδάζοντας και τραγουδώντας μέχρι το πρωΐ με την παρέα του. Ενώ δεν σταμάτησε να δημοσιεύει stories στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ απάντησε στην ερώτηση αν θα πήγαινε στο Survivor All Star. Ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση για το J2US.

Έγινες γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή σου στο περσινό Survivor. Θα λάμβανες συμμετοχή στο Survivor All Star που θα βγει προσεχώς στον αέρα;

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που αγαπώ γιατί με σύστησε στον κόσμο. Βγαίνοντας από το παιχνίδι δέχθηκα κύματα αγάπης από όσους το παρακολουθούσαν φανατικά. Για μένα δεν είναι μόνο ένα διαγωνιστικό παιχνίδι επιβίωσης, αλλά μια ωραία αφορμή όπου αναμετρήθηκαν με τον εαυτό μου, πέρασα ωραία αλλά και δύσκολα και δημιούργησα φίλους ζωής. Οπότε αν δεχόμουν πρόταση, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.

Με ποιος άλλους Survivors κάνεις ακόμη παρέα;

Με όλους έχουμε γίνει μια παρέα. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν. Με τον Τριαντάφυλλο, τον Ηλία Μπόγδανο και τη Νικόλ Μαυρίδη τα λέμε πολύ συχνά.

Ένας παίκτης από την παρέα σας στο περσινό Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής, στη συνέχεια συμμετείχε στο J2US. Θα συμμετείχες στο συγκεκριμένο μουσικό σόου;

Για να σε προλάβω, έχω κάνει συζητήσεις για να είμαι στο επόμενο J2US. Θα πήγαινα άνετα στο J2US γιατί εκτιμώ πάρα πολύ τις παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη, όπως και τον ίδιο. Τα σόου που κάνει ξεπερνούν την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα και συναγωνίζονται άλλα, παγκόσμιας εμβέλειας. Οπότε περιμένω να δω και εγώ τι θα συμβεί την χειμερινή σεζόν.

φωτογραφίες: Instagram