Γιώργος Κατσαρός: συγκινεί εξομολογούμενος τις δύσκολες στιγμές μετά τον χαμό της συζύγου του – ήταν μαζί μισό αιώνα (βίντεο)

25 Νοεμβρίου 2018 12:43

Μισό αιώνα μαζί και τώρα μόνος. Ο βιρτουόζος του σαξόφωνου, ο Κερκυραίος Γιώργος Κατσαρός βιώνει δύσκολες στιγμές. Έφυγε απ’ τη ζωή η λατρευτή του σύζυγος με την οποία επί πενήντα συναπτά έτη ήταν ζευγάρι. 

Eρωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Μιρέλλα Κουτσόκωστα και βρισκόταν στο πλευρό της μέχρι την τελευταία της στιγμή… Η σύζυγος και μούσα του καταξιωμένου συνθέτη έφυγε από την ζωή πριν δύο χρόνια από πνευμονική ανεπάρκεια και βύθισε σε ανείπωτη θλίψη τον Γιώργο Κατσαρό και τα δύο παιδιά τους.

Πλέον, ο Έλληνας συνθέτης ζει με τις αναμνήσεις της… Ο Γιώργος Κατσαρός έκανε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση στην Tατιάνα Στεφανίδου. Μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, τα πενήντα χρόνια και που έζησαν μαζί αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν εκείνη «έφυγε».

«Ήμασταν παντρεμένοι ακριβώς πενήντα χρόνια. Την γνώρισα 16 ετών. Στα 18 παντρευτήκαμε. Μετά τον χαμό της, δεν μπορούσα να μείνω σπίτι», ανέφερε, μεταξύ άλλων. Να ζήσετε να τη θυμάστε, αγαπημένε.