Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος, εάν οδηγώ και έχει καταιγίδα, αφήνω το τιμόνι και πιάνω τα αυτιά μου»

9 Απριλίου 2022 11:45

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένος της βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά OPEN.

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος, εάν οδηγώ και έχει καταιγίδα, αφήνω το τιμόνι και πιάνω τα αυτιά μου».

Ο γνωστός δημιουργός Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο,

για την σχέση του με τα παιδιά του αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει πάει ποτέ μαζί τους στα Κατεχόμενα μέχρι και σήμερα.

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος, εάν οδηγώ και έχει καταιγίδα, αφήνω το τιμόνι και πιάνω τα αυτιά μου»

«Τα παιδιά μου πηγαίνουν συνέχεια στην Κύπρο και έχουν επαφή. Χαίρονται πολύ που έχουν και τις δυο υπηκοότητες.

Στα Κατεχόμενα δεν τα πήγα βέβαια γιατί αρνούμαι.

Πήγαμε μέχρι τα ψευτοσύνορα και τα έφερα πίσω, αρνούμαι να τα πάω. Μου έχει μείνει πάρα πολύ μέσα μου ο πόλεμος, παρότι ήμουν στη νότια πλευρά όταν έγινε ο πόλεμος.

Ίσως επειδή εγκλωβίστηκε η αδελφή μου στην άλλη πλευρά τις μέρες του πολέμου και έπρεπε να πάμε να την φέρουμε.Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος, εάν οδηγώ και έχει καταιγίδα, αφήνω το τιμόνι και πιάνω τα αυτιά μου»

Θυμάμαι πως μπήκα στο αυτοκίνητο με τον μπαμπά μου να πάμε και ήταν περίεργο το συναίσθημα.

Δεν σου κρύβω ότι ακόμα, εάν οδηγώ και έχει καταιγίδα με μπουμπουνητά, αφήνω το τιμόνι και πιάνω τα αυτιά μου», είπε και πρόσθεσε:

«Μου έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς, δεν μπορώ καθόλου και δεν μου αρέσει καθόλου.

Νιώθω πολύ περίεργα. Δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος. Ήμουν και στην ηλικία των έξι χρονών που τα θυμάσαι όλα πια»

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει μιλήσει αρκετές φορές για την εισβολή των Τούρκων στη μεγαλόνησο για τις θηριωδίες τους κατά του κυπριακού λαού και έχει βρεθεί σε πολλές συναυλίες που υποστήριξαν την επανένωση του νησιού αλλά και την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την βόρεια Κύπρο.

Ο γνωστός δημιουργός βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο δυναμικό του open παρουσιάζοντας τη δική του μουσική εκπομπή με αφιερώματα έχοντας μεγάλα ονόματα της μουσικής δκηνής