Γκέντσογλου-Ηλιάδη-Κάβουρα: Τι συμβαίνει, τελικά, με το «ιψενικό τρίγωνο»

Δημοσιεύθηκε: 14/04/2019 20:00

Τι συμβαίνει, τελικά, με το, κατά πως φαίνεται «ιψενικό τρίγωνο» Γκέντσογλου-Ηλιάδη-Κάβουρα; Ήταν, τελικά, η όμορφη ηθοποιός το «τρίτο πρόσωπο», η «πέτρα του σκανδάλου»;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Αγγελική Ηλιάδη, αφότου χώρισε με τον αθλητή, πέταξε τη… βόμβα και περίμενε αντιδράσεις. Πληγωμένη, ασφαλώς, από το τέλος της σχέσης της με τον Σάββα Γκέντσογλου, τονίζοντας: «Ήξερα εδώ και καιρό για τη σχέση του» – αναφερόμενη εμμέσως, πλην σαφώς στη Βίκυ Κάβουρα.

Η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου

Βέβαια υπήρξε κι άλλο επεισόδιο για το ερωτικό τρίγωνο που δήθεν έχει αναστατώσει την ελληνική σόουμπιζ και αυτή τη φορά μιλάμε για τη μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου, Κυριακή Γκέντσογλου, η οποία καταφέρθηκε με δηλώσεις της εναντίον της τραγουδίστριας. Η γιαγιά εξέφρασε το μεγάλο της παράπονο, καθώς, όπως είπε, στα  πέντε χρόνια της ζωής του εγγονού της, Βασίλη, η Αγγελική τον έχει δει λίγες φορές. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως η Αγγελική εκμεταλλεύτηκε τον γιο της.

Η Αγγελική από την πλευρά της προτίμησε να τηρήσει σιγήν ιχθύος, όμως δικοί της άνθρωποι άφησαν να διαρρεύσει στα media πως είναι πολύ στενοχωρημένη με την όλη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.

Ο Σάββας και η Βίκυ

Από την πλευρά του, ο αθλητής, μετά το unfollow στο Instagram και την Ηλιάδη έλεγε «Χαμογέλα και η ζωή θα σου χαμογελάσει πίσω», ενώ μιλούσε για την τέλεια γυναίκα, χωρίς να ξεκαθαρίζει τι και για ποια. Όσο για τη Βίκυ Κάβουρα, ενοχλείται όταν τη ρωτούν οι δημοσιογράφοι για το «τι τρέχει με τον Σάββα», λέγοντας «δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό», ενώ παράλληλα λέει πως είναι ελεύθερη κι ωραία.

Τι να πεις με όλο αυτό το μπέρδεμα. Καλύτερα να βγάλουν άκρη μόνοι τους… Νομίζουμε.