Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο επηρεάζει οικογενειακές υποθέσεις

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 07:45

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναστατώνουν προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Παιχνίδια εξουσίας έρχονται στην επιφάνεια, καθώς η Αφροδίτη από τον Καρκίνο έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Είναι πιθανό να νιώσουμε πως υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να κυριαρχήσουν και να επιβάλουν τα θέλω τους. Ακραίες συμπεριφορές και απαιτήσεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονα ξεσπάσματα. Αφού δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε περιορισμούς και παιχνίδια ελέγχου εις βάρος μας. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συνθήκη ώστε να εκφράσουμε βαθύτερες σκέψεις και ανησυχίες στην προσωπική και οικογενειακή μας ζωή αποφεύγοντας να μπούμε σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να μας κοστίσουν.

Σημαντικό είναι επίσης να είμαστε προσεκτικοί σε πιθανές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν. Είναι προτιμότερο να αφήσουμε την ημέρα να περάσει για να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη και διαύγεια όταν μπούμε σε διαδικασίες συνομιλιών και συμφωνιών με όσους ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω εντείνοντας την ανάγκη για αναγνώριση και προβολή στον χώρο της καριέρας

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες μας δίνουν την δυνατότητα να προβάλλουμε τις ικανότητες μας. Και να κερδίσουμε τον θαυμασμό των ανώτερων μας. Απαραίτητο είναι όμως να ξεφύγουμε από συντηρητικές και επιβλητικές διαθέσεις. Οι οποίες θα ενοχλήσουν έντονα φιγούρες εξουσίας και πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στον επαγγελματικό στίβο.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο μας δίνει ώθηση να προχωρήσουμε σε επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες. Εντυπωσιάζοντας με τον τρόπο σκέψης και τα επιχειρήματά μας. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Καθώς μπορούμε να πείσουμε τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρει για τις προθέσεις και τους σχεδιασμούς μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε με το τετράγωνο της Σελήνης και του Δία από τον Κριό. Αλαζονικές και υπερφίαλες συμπεριφορές δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Και θα χαλάσουν το ιδανικό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει για την εξέλιξη της καριέρας μας. «Μέτρον άριστον» λοιπόν για να μην απογοητεύσουμε με την συμπεριφορά μας. Και να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προτάσεις που μπορεί να έχουμε μέσα στην ημέρα.

myastro