Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα ευνοώντας τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

Συντάκτης: Newsroom

11 Αυγούστου 2022 07:45

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, το ζώδιό του Ήλιου και όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στην προσωπική μας ζωή και στις στιγμές που μπορούμε να περάσουμε με το ταίρι μας.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Ενώ αισθησιασμός και έντονα συναισθήματα ανανεώνουν τις σχέσεις.

Απολαύσεις και διακοπές μπαίνουν στο πρόγραμμά μας και ανεβάζουν την ψυχολογία μας στα ύψη. Καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να βιώσουμε τη χαλαρότητα και την ξεκούραση. Το έντονο φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας καθώς μας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Είναι σημαντικό να εκφράσουμε με γενναιοδωρία και μεγαλοπρέπεια τα συναισθήματά μας. Δείχνοντας στο πρόσωπο που θέλουμε να πρωταγωνιστήσει στη ζωή μας τι σημαίνει για εμάς. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε σε υπερβολές λόγω της ανάγκης για αυτοπροβολή που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Παράλληλα, σήμερα ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέποντας τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Που είναι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε σπασμωδικές συμπεριφορές και επαναστατικές κινήσεις που τελικά μπορεί να μη μας εκφράζουν. Η ανάγκη για ελευθερία θα πρέπει να έχει ουσιαστική βάση και αιτία γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις επιλογές μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο ενισχύοντας τη διάθεση για παρέα

Με τα φιλικά μας πρόσωπα, για κοινές δράσεις που μας ενθουσιάζουν και δίνουν νόημα στη ζωή μας. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο φιλικό περιβάλλον και να εκφράσουμε πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις. Που μπορεί να έχουμε καθώς εμπιστευόμαστε το κριτήριο των προσώπων με τα οποία συναναστρεφόμαστε. Παράλληλα δεν αποκλείεται να εμπλακούμε σε συλλογικές προσπάθειες που αφορούν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο επιδιώκοντας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας το καλύτερο που μπορούμε.

Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να λάμψουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας και μας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε. Γιατί είναι βέβαιο πως θα προσφέρουν στην προσωπική μας εξέλιξη.

myastro