Η Σελήνη παραμένει μέχρι αργά το βράδυ στον Αιγόκερω επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 07:45

Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα επηρεάζουν αποφάσεις και επιλογές καθώς η Σελήνη παραμένει μέχρι αργά το βράδυ στον Αιγόκερω

Η Σελήνη παραμένει μέχρι αργά το βράδυ στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Ενώ οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κλείσουμε υποθέσεις επαγγελματικής φύσεως. Όμως μέσα στην ημέρα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Καθώς θα υπάρξουν αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο που θα μας επηρεάσουν.

Αρχικά τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Δίνοντας μας την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα και πρωτοποριακή προσέγγιση των πραγμάτων.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο βοηθώντας μας να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφασιστικότητα και επιμονή μπορούν να οδηγήσουν σε αποτελέσματα που μας ικανοποιούν καθώς έχουν θετικό οικονομικό αντίκτυπο. Σχεδιασμοί που αφορούν νέους οικονομικούς πόρους ευνοούνται σημαντικά αφού δείχνουμε εμπιστοσύνη στο κριτήριο και τη διαίσθησή μας.

Λίγο αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες ενισχύοντας τον ρεαλισμό με δημιουργικότητα και φαντασία. Μοναδικές ιδέες εντυπωσιάσουν στον επαγγελματικό χώρο και θα βοηθήσουν στην προσωπική μας καθιέρωση.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε τις απογευματινές ώρες καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύοντας φόβους και απωθημένα

Η διάθεση ελέγχου και χειρισμού στον επαγγελματικό στίβο εκφράζεται με απότομο και κυριαρχικό τρόπο και μπορεί να ενοχλήσει πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα μας. Είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσουμε κατώτερα συναισθήματα και ένστικτα προστατεύοντας την επαγγελματική μας πορεία από σφοδρές συγκρούσεις και αντιδικίες.

Λίγο αργότερα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Προσωπικά ζητήματα απαιτούν λύσεις, είναι επιτακτική ανάγκη όμως να βρεθεί η χρυσή τομή αφού οι διαφορετικές απόψεις είναι ευδιάκριτες. Παράλληλα σημαντικό είναι να βρούμε ισορροπίες και σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς σκληρότητα και κυκλοθυμία εναλλάσσονται και μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο προετοιμάζοντας μας για την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου. Στροφή λοιπόν στους φίλους, τις παρέες και ότι μας ικανοποιεί σε συλλογικό επίπεδο. Στόχοι και φιλοδοξίες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιθυμούμε να εξελιχθούμε και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας.

myastro