Η Αγγελική Ηλιάδη ξεσπά: «Στην καλλιτεχνική μου πορεία έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα»

25 Ιανουαρίου 2020 14:37

Ηλιάδη

Ξέσπασε η Αγγελική Ηλιάδη μιλώντας για την προσωπική αλλά και επαγγελματική της πορεία μέχρι τώρα. Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και, όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της, είπε: «Οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ μεγάλες και ήταν οικογένεια. Τρεις ήταν όλες κι όλες βασικά 22 χρόνια που είμαι στο χώρο. Φυσικά, αναφερόταν στον Μπάμπη Λαζαρίδη, τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον Σάββα Γκέντσογλου».

View this post on Instagram

@jacks.lounge

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της και αποκάλυψε πως συνάδελφος της την συκοφαντούσε: «Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή δεν έχω μετανιώσει για τίποτα ενώ όσον αφορά την καλλιτεχνική μου πορεία έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα. Την εμπιστοσύνη που έδειξα σε ανθρώπους, οι οποίοι αυτοαποκαλούνταν συνεργάτες μου αλλά δεν ήταν και ήταν οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό. Υπήρξε συνάδελφος που έλεγε συκοφαντίες για μένα και εγώ δεν έκανα τίποτα. Του μίλησα στα ίσια γιατί ήταν κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ και πραγματικά στενοχωριέμαι για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι».
Ανάφερε πως δέχτηκε πρόταση για το «Your Face Sounds Familiar», αλλά την απέρριψε: «Είχα πρόταση και πέρυσι και φέτος από το YFSF αλλά δεν το τόλμησα. Δεν ξέρω, ίσως ήταν πολλά και δεν ήθελα να αποσυντονιστώ από τον στόχο μου».

Η συνεργασία με την Πάνια
Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε και για τη συνεργασία της με την Αννίτα Πάνια, εξηγώντας πως η παρουσία της εκεί θα είναι πλέον μόνιμη.
«Μια διαφήμιση έκανα και μου άρεσε πολύ. Και αυτό έφερε κι άλλες προτάσεις. Την περασμένη εβδομάδα βρεθήκαμε τυχαία με την Αννίτα στο στούντιο και όπως κάναμε την πλάκα μας και συζητούσαμε, μου είπε “δεν έρχεσαι στην εκπομπή να κάνουμε μια ενότητα με ταλέντα και να είσαι πρόεδρος της επιτροπής;”. Της είπα “για σένα ό,τι θέλεις”. Το Σάββατο θα είναι η πρώτη μας εκπομπή. Θα είμαι κάθε Σάββατο» τόνισε η Αγγελίκη Ηλιάδη.