Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Λουκουκίδη για το GNTM

Δημοσιεύθηκε: 26/09/2019 14:30
Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Λουκουκίδη για το GNTM

Η μέρα του Bootcamp έφθασε για το «GNTM 2» και τα υποψήφια μοντέλα έλαβαν μέρος στο φαντασμαγορικό σόου που πραγματοποιήθηκε στον σταθμό του Ρουφ. Οι διαγωνιζόμενες κοπέλες φόρεσαν δημιουργίες του Γιώργου Ελευθεριάδη και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η πρώτη δοκιμασία έγινε με σκοπό οι τέσσερις κριτές να ξεχωρίσουν τα 41 καλύτερα κορίτσια από τα 70 που πήραν μέρος. Ανάμεσά τους ήταν και η Άννα Μαρία Λουκουκίδη, που μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για όσα είδαν και δεν είδαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές.
«Κάναμε 24 ώρες γύρισμα, ήμασταν άπλυτες, τρώγαμε ανά δέκα ώρες σχεδόν γιατί δεν προλαβαίναμε», λέει η 18χρονη Άννα Μαρία. Τα γυρίσματα κράτησαν από τα ξημερώματα μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας και στο μεσοδιάστημα, οι παίκτριες αναγκάστηκαν να περπατήσουν ξυπόλυτες στο τσιμέντο για αρκετή ώρα.
«Ένα πράγμα που με στενοχώρησε πάρα πολύ είναι ότι όταν έγινε το επεισόδιο του Bootcamp, εγώ έδινα το τελευταίο μάθημα πανελληνίων και είχα ζητήσει να πάω στις 10 στα γυρίσματα και δεν μου το επέτρεψαν», λέει η Άννα Μαρία. «Στις 5 το πρωί ξεκίνησα από Χαλκίδα για Αθήνα και, μετά γύρισα στη Χαλκίδα για να δώσω το τελευταίο μάθημα και στις 10 γύρισα πάλι στην Αθήνα. Για μένα ήτανε πάρα πολύ βάναυσο και δεν το σεβάστηκαν», καταλήγει.