Η διαμάχη για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη ανάμεσα στη Μάρθα Κουτουμάνου και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κορυφώνεται

Δημοσιεύθηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2019 11:47
Η διαμάχη για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη ανάμεσα στη Μάρθα Κουτουμάνου και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κορυφώνεται

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη ξεκίνησε αμέσως μετά το θάνατο της μητέρας τους. Όλα δείχνουν ότι οι δύο κοπέλες δεν έχουν καταφέρει να βρουν λύση και έτσι θα χρειαστεί το δικαστήριο για να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι. Πριν από λίγες μέρες επρόκειτο να εκδικασθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η υπόθεση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου κατά της αδερφής της, Μάρθας Κουτουμάνου, σχετικά με τη διαχείριση του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη.
Οι δικηγόροι και των δύο πλευρών ζήτησαν αναβολή. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 29 Νοεμβρίου οπότε θα αποφασισθεί ποιος τελικά θα αναλάβει τη διαχείριση του σπιτιού της Ζωής Λάσκαρη.
Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε αποστείλει εξώδικο στην αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου, ζητώντας της αντίγραφο κλειδιών ώστε να μπορεί εκείνη να δείχνει το σπίτι σε πιθανούς αγοραστές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Μάρθα απάντησε με εξώδικο ζητώντας από τη Μαρία Ελένη να βρουν μία μέση λύση για το ποιος θα πληρώσει τα 23 χιλιάρικα ευρώ των κοινόχρηστων του σπιτιού. Η Μαρία Ελένη ανταπάντησε με εξώδικο ζητώντας να βάλουν συνδιαχειριστή του σπιτιού τον τότε σύντροφό της. Έτσι έφτασαν οι δύο αδερφές στα δικαστήρια.