Η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή συγκλονίζει για την περιπέτειά της με τον καρκίνο: «Το μόνο που θέλω είναι να βγαίνουν καθαρές οι εξετάσεις μου»

30 Δεκεμβρίου 2020 19:00

Τον περασμένο Οκτώβριο η Μαριλού Ρεπαπή από τη «Φωλιά των Κου Κου» αποφάσισε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, να δημοσιοποιήσει ότι έζησε κι εκείνη περιπέτεια με την υγεία της με τη συγκεκριμένη νόσο.

Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος σε ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Τρίτης δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο στο νοσοκομειακό κρεβάτι και αναφέρθηκε στα πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής που πήρε αυτόν τον χρόνο.

«Αυτήν τη χρονιά πήρα πολλά μαθήματα. Μαθήματα ζωής. Μαθήματα μαγειρικής. Μαθήματα τετάρτης και πέμπτης Δημοτικού. Το μεγαλύτερο μάθημα, όμως, που πήρα είναι ότι ο εαυτός μας δεν είναι δεδομένος, όχι μόνο για τους άλλους αλλά και για εμάς τους ίδιους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον προσέχουμε και να μην τον σκάμε για ασήμαντα πράγματα, πρόσωπα και γεγονότα. Φέτος, ο οργανισμός μου ούρλιαξε αυτή τη δήλωση στις αρχές της χρονιάς και έτσι, ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει από πάνω μου, έφυγε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μετά από δύο χειρουργεία. Όμως, αυτή η τόσο κακή χρονιά για όλον τον κόσμο, φεύγει αφήνοντάς με πιο ώριμη και πιο δυνατή, γεμάτη ευγνωμοσύνη και αγάπη για τους δικούς μου ανθρώπους. Για το παιδί μου, για τον Νίκο, για τους αληθινούς μου φίλους και την οικογένειά μου. Πλέον, το μόνο που θέλω είναι να βγαίνουν καθαρές οι εξετάσεις μου για να είμαι κοντά σε όσους αγαπώ. Τα ασήμαντα είναι ακριβώς αυτό, ασήμαντα. Έχω πια σταματήσει να «ποτίζω νεκρά φυτά». Οι εννιά φωτογραφίες μου, δεν είναι αυτές που πήραν τα περισσότερα λάικ. Είναι αυτές που περιγράφουν το πώς πέρασα το 2020 και δεν έχω δείξει ακόμα. Καραντίνα, χειρουργεία, τηλεκπαίδευση, μαγειρική, νέα σκέψη, νέο σπίτι και πολλή αγάπη», έγραψε στη λεζάντα.