Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Δημοσιεύθηκε: 13/11/2019 10:53
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Ένα νέο έρωτα ζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και μάλιστα η σχέση έχει προχωρήσει ήδη στο επόμενο βήμα καθώς η τραγουδίστρια συζεί ήδη με τον αγαπημένο της. Είναι εδώ και τρεις μήνες ζευγάρι με τον γοητευτικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον οποίο μάλιστα είναι συνέχεια μαζί! Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real News, η ίδια έχει εξομολογηθεί στο φιλικό της κύκλο: «Η καρδιά μου χτυπά στην Θεσσαλονίκη» κάτι που επιβεβαιώνουν και όλοι όσοι κυκλοφορούν σε γνωστά στέκια της συμπρωτεύουσας και τους έχουν δει μαζί.
Το περιβάλλον της Ειρήνης Παπαδοπούλου κάνει λόγο για ένα ζευγάρι πολύ ταιριαστό και με πολλά κοινά ενδιαφέροντα, μέσα στα οποία είναι και ο αθλητισμός. Η όμορφη Ειρήνη υπήρξε αθλήτρια του στίβου πριν κάνει καριέρα στο τραγούδι και αυτό είναι ένα στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στα πρώτα στάδια της επικοινωνίας τους.
Αυτό το διάστημα, η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και μένει στο σπίτι του Αλέξανδρου, κάτι που κάνει και τους δύο πολύ χαρούμενους. Ωστόσο, επειδή και οι δύο βγήκαν από μεγάλες σχέσεις, προτιμούν να μην εμφανίζονται ακόμη επίσημα και αποφεύγουν τις βαρύγδουπες δηλώσεις για το ειδύλλιό τους.